Pochwal się nowym zakupem
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Ja w sumie odwrotnie niż większość tu obecnych. Nie zamierzałem kupować nic, ale w końcu wyszło że wziąłem za kasę z kart AC: Freedom Cry oraz dorzuciłem Euro Truck Simulator 2: Going East!
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Ja żałuję tylko przegapienia The Wolf Among Us i zakupu Recettear na -66% (pogapiłem się i źle odczytałem datę trwania promocji), który mógłbym kupić teraz przy -75%
Promocja zimowa nie była taka zła jak się wydawać by mogło, ale jednak nawet nie sprzedawałem kart w celach zakupowych, choć miałem początkowo taki plan - spokojnie starczyło kasy, którą miałem w portfelu steam. Konsekwentnie nie kupowałem indyków mimo kuszących zniżek (poza Postalem 2), a także DLC do gier, w które nie planowałem zagrać w najbliższym czasie. A jednak 12 różnych (głównie drobnych) rzeczy kupiłem...
Chyba więcej wydałem w tym czasie na bundle niż na steamowe zakupy
Promocja zimowa nie była taka zła jak się wydawać by mogło, ale jednak nawet nie sprzedawałem kart w celach zakupowych, choć miałem początkowo taki plan - spokojnie starczyło kasy, którą miałem w portfelu steam. Konsekwentnie nie kupowałem indyków mimo kuszących zniżek (poza Postalem 2), a także DLC do gier, w które nie planowałem zagrać w najbliższym czasie. A jednak 12 różnych (głównie drobnych) rzeczy kupiłem...
Chyba więcej wydałem w tym czasie na bundle niż na steamowe zakupy

- Discord: Danteveli#6257
- Podziękowania: 9 razy
- Kontakt:
Ok steam sale zakończone z wynikiem, który mnie zaskoczył. Nie spodziewałem się kupić tylu gier bo promocje były takie sobie
Heroes VI Complete
Might& Magic X
Metal Gear Revengence
Brothers
Assasin's Creed 4
Splinter Cell Blacklist
Aliens vs Predator
Transistor
Shadow of Mordor
Wolfenstein
Divinity Original Sin
Yaiba Ninja Gaiden Z
cchiałem jeszcze kupić Command & Conquer Complete Collection ale niestety za późno się obudziłem i już na Amazonie po promo było.
Heroes VI Complete
Might& Magic X
Metal Gear Revengence
Brothers
Assasin's Creed 4
Splinter Cell Blacklist
Aliens vs Predator
Transistor
Shadow of Mordor
Wolfenstein
Divinity Original Sin
Yaiba Ninja Gaiden Z
cchiałem jeszcze kupić Command & Conquer Complete Collection ale niestety za późno się obudziłem i już na Amazonie po promo było.
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Zrobiłem mały zapas gier ze względu na zamknięcie wschodniej granicy.
Do tego jeszcze dlc do Euro Truck 2 i Brothers ze steam wallet (całe 3€ wydane na Winter Sale, pozdro)
Do tego jeszcze dlc do Euro Truck 2 i Brothers ze steam wallet (całe 3€ wydane na Winter Sale, pozdro)
- Załączniki
-
- wxauuxx.jpg (43.03 KiB) Przejrzano 3467 razy
Ja skromnie tylko to dzisiaj
Ja ze 3 dni po zakupie Storm Warning chciałem kupić te DLC, już namierzam myszką i patrzę na górę - posiadam Heat Wave. W porę się zorientowałem, chociaż i tak te dlcki są bardzo tanie.
Ładna wykładzina! 

- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
To fragment dywanu

Ja już miałem kąsole. Czas na ciebie

BTW - żadnego oprogramowania nie trzeba pobierać by grać? Czy tylko podłączam i jadę w Brothers?

U idiotów nie było, to wziąłem od Lisowskiej

- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Moje zakupy podczas Winter Sale:
Don't Starve Together Frontier Pack
Postal 2 Complete
Brothers - A Tale of Two Sons
LEGO Marvel Super Heroes
The Walking Dead Season 2
Batman Arkham Origins
Metal Gear Rising
plus Dishonored GOTY z gmg
oraz South Park oraz Murdered na muve
Tylko na muve wydałem prawdziwe pieniądzę, na GMG za kredyty z Playfire, a wyprzedaż steam zaponosorwały mi skrzynki z cs go
Don't Starve Together Frontier Pack
Postal 2 Complete
Brothers - A Tale of Two Sons
LEGO Marvel Super Heroes
The Walking Dead Season 2
Batman Arkham Origins
Metal Gear Rising
plus Dishonored GOTY z gmg
oraz South Park oraz Murdered na muve
Tylko na muve wydałem prawdziwe pieniądzę, na GMG za kredyty z Playfire, a wyprzedaż steam zaponosorwały mi skrzynki z cs go