Noworoczne Giveawaye!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
A ja wystawiając givewaye miałem nadzieje że trafią w dobre ręce i ludzie będą z nich zadowoleni. Nie jest mi smutno że nic nie trafiłem, gdyż idea była inna. Zresztą jak nie dziś to jutro 

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 60 razy
- Kontakt:
Co prawda nie wygląda na to, by udało mi się coś wygrać, ale 12 gier wysłanych i mam nadzieję, że osoby, które zobaczą zielony pasek z informacją na SteamGifts przynajmniej uśmiechną się w ten Noworoczny poranek (bo dwie już chyba to zrobiły:)
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Gratuluję wszystkim szczęśliwcom którym los sprzyja od początku tego Nowego Roku!
Wszystkim którym tym razem nie udało się nic wylosować (tak jak i mnie) również życzę powodzenia we właśnie rozpoczętym Nowym Roku! Kiedyś w końcu coś się trafi.
Oby był jeszcze lepszy od poprzedniego.
Wszystkim którym tym razem nie udało się nic wylosować (tak jak i mnie) również życzę powodzenia we właśnie rozpoczętym Nowym Roku! Kiedyś w końcu coś się trafi.
Oby był jeszcze lepszy od poprzedniego.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Wszystkiego dobrego w nowym roku. Właśnie wstałem i powysyłałem klucze/gifty, więc kto czekał niech sprawdzi mejla. Także dziękuję za tytuły które wygrałem, wszystko działa i macie już potwierdzone na SG.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
Z moich gibów wysłany został już The Novelist, natomiast Shadowrun Returns Deluxe na prośbę niesamowitego szczęśliwca, który wygrał dwie takie same gry w losowaniu noworocznym, czeka na rerolla - ktoś jeszcze dostanie spóźniony prezent.
Gratuluję wszystkim i życzę wszystkiego dobrego! Dzięki za wkład w zabawę.

Nie no, nie ukrywam, że bardzo się cieszę, że chociaż jedną grę rozdałem na nowy rok
Czuje się tak jakby dumny i szczęśliwy, mimo, że nic nie wygrałem.
Dlatego gratuluję zwycięzcy mojego giveawaya i życzę wszystkim szczęśliwego nowego (teraźniejszego?) roku!

Dlatego gratuluję zwycięzcy mojego giveawaya i życzę wszystkim szczęśliwego nowego (teraźniejszego?) roku!
Dzięki za The Maker's Eden