Noworoczne Giveawaye!

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

A ja wystawiając givewaye miałem nadzieje że trafią w dobre ręce i ludzie będą z nich zadowoleni. Nie jest mi smutno że nic nie trafiłem, gdyż idea była inna. Zresztą jak nie dziś to jutro :)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

Wystawiłem gier 11, wygrałem 0. Czyli karmy nie ma :(
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 8 razy
Podziękowania: 60 razy
Kontakt:

Co prawda nie wygląda na to, by udało mi się coś wygrać, ale 12 gier wysłanych i mam nadzieję, że osoby, które zobaczą zielony pasek z informacją na SteamGifts przynajmniej uśmiechną się w ten Noworoczny poranek (bo dwie już chyba to zrobiły:)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

DZIEKI WIELKIE ZA WYGRANA:) MIMO ŻE GŁOWA BOLI PO SYLWESTRZE TO TE WYGRANE POWODUJA USMIECH:) SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Hemiq pisze: Wystawiłem gier 11, wygrałem 0. Czyli karmy nie ma :(

ROK SIE DOPIERO ZACZAŁ WIEC NIE MA CO NARZEKAC:)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Dziękuję bardzo Hemiq i barttowi za noworoczne prezenty :) Szczęśliwego nowego roku i gratuluję pozostałym zwycięzcom!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Gratuluję wszystkim szczęśliwcom którym los sprzyja od początku tego Nowego Roku!
Wszystkim którym tym razem nie udało się nic wylosować (tak jak i mnie) również życzę powodzenia we właśnie rozpoczętym Nowym Roku! Kiedyś w końcu coś się trafi.
Oby był jeszcze lepszy od poprzedniego.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

Ja także chciałem podziękować za prezent Hemiq'owi oraz wszystkim którzy dorzucili się do noworocznego świętowania.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 92 razy
Podziękowania: 123 razy
Kontakt:

m4r3k89 pisze: ROK SIE DOPIERO ZACZAŁ WIEC NIE MA CO NARZEKAC:)
m4r3k89 pisze: DZIEKI WIELKIE ZA WYGRANA:) MIMO ŻE GŁOWA BOLI PO SYLWESTRZE TO TE WYGRANE POWODUJA USMIECH:) SCZESLIWEGO NOWEGO ROKU WSZYSTKIM FORUMOWICZOM :)
Wyłącz Caps Locka ;)
ggoral1 pisze: Dziękuję bardzo Hemiq i barttowi za noworoczne prezenty :) Szczęśliwego nowego roku i gratuluję pozostałym zwycięzcom!
Grotesk pisze: Ja także chciałem podziękować za prezent Hemiq'owi oraz wszystkim którzy dorzucili się do noworocznego świętowania.
Gratki chłopaki ;) Miłej zabawy :D
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Wszystkiego dobrego w nowym roku. Właśnie wstałem i powysyłałem klucze/gifty, więc kto czekał niech sprawdzi mejla. Także dziękuję za tytuły które wygrałem, wszystko działa i macie już potwierdzone na SG.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Również dzięki Hemiq za prezent, nie spodziewałem się, że coś wygram.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

@Jedrz Dzięki za Where Angels Cry.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

PiccoloPL pisze: Wszystkiego dobrego w nowym roku. Właśnie wstałem i powysyłałem klucze/gifty, więc kto czekał niech sprawdzi mejla. Także dziękuję za tytuły które wygrałem, wszystko działa i macie już potwierdzone na SG.
Dzięki za Shadow Warrior, szczęśliwego nowego roku.

Ode mnie również już wysłane i gratuluje wygranych!
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Z moich gibów wysłany został już The Novelist, natomiast Shadowrun Returns Deluxe na prośbę niesamowitego szczęśliwca, który wygrał dwie takie same gry w losowaniu noworocznym, czeka na rerolla - ktoś jeszcze dostanie spóźniony prezent. :) Gratuluję wszystkim i życzę wszystkiego dobrego! Dzięki za wkład w zabawę.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Dzięki za Sang-Froid - Tales of Werewolves dudu66
maja pierwsza wygrana gra.jak dodać do steama ??
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Shelia pisze: Co prawda nie wygląda na to, by udało mi się coś wygrać, ale 12 gier wysłanych i mam nadzieję, że osoby, które zobaczą zielony pasek z informacją na SteamGifts przynajmniej uśmiechną się w ten Noworoczny poranek (bo dwie już chyba to zrobiły:)
Jasne, że uśmiechną, maila w sumie już skrobnąłem, ale tutaj też wspomnę. Jeszcze raz dziękuję i wsio naj naj :)
Awatar użytkownika
Łowca

Nie no, nie ukrywam, że bardzo się cieszę, że chociaż jedną grę rozdałem na nowy rok :) Czuje się tak jakby dumny i szczęśliwy, mimo, że nic nie wygrałem.
Dlatego gratuluję zwycięzcy mojego giveawaya i życzę wszystkim szczęśliwego nowego (teraźniejszego?) roku!
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja dziękuję użytkownikowi elwismw za Shadow Warrior ;)

pozdrawiam i najlepszego w 2015 życzę !
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Jedrz pisze: Gratuluję wszystkim szczęśliwcom którym los sprzyja od początku tego Nowego Roku!
Wszystkim którym tym razem nie udało się nic wylosować (tak jak i mnie) również życzę powodzenia we właśnie rozpoczętym Nowym Roku! Kiedyś w końcu coś się trafi.
Oby był jeszcze lepszy od poprzedniego.
Dzięki za The Maker's Eden :)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Jedrz, dzięki za Broken Sword 2! :D

Wszystkim Łowcom życzę wielu udanych łowów i pozytywnych growych emocji w nowym 2015 roku!
Zablokowany