Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Mógłbym prosić o invite code?
Dziękuję 

Straszne. Kurdę, czas dzwonić po policję.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Ugh nie chodzi o to. Chodzi o to, że kod zapraszający jest jednocześnie swoistym referallem - można za to dostawać złoto. Więc bez zakazu forum (i ten temat) byłoby zalane tymi kodami.
Chyba bezpiecznie jest po prostu się zapytać o to, czy ktoś ma kod i ktoś może wysłać PW z zaproszeniem?
Chyba bezpiecznie jest po prostu się zapytać o to, czy ktoś ma kod i ktoś może wysłać PW z zaproszeniem?
Który macie level że dostaliście tyle kluczy? Ja mam level 1, i jak na razie wygrałem 6 kluczy przy chyba 50 próbach (a pisze że mam 30% szans). Dajcie jakieś rady ludzie, co robić aby więcej wygrywać, jak zrobić złotego giveawaya, o co biega z zamkniętymi giveaway'ami? Głosowałem ok. 2500 razy wygrałem 5 gier, tworze swoje licytacje, chce się rozwinąć. 

- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Wprowadzili na reszcie mechanizm oznaczania giftów zablokowanych / ROW przy tworzeniu GA. Do tego jest % mnożnik otrzymanego exp za odpowiednie oznaczenie giftów:
1. 30% więcej exp jeśli gra jest w wersji ROW
2. 10% więcej exp, jeśli zaznaczy się, że gra ma restrykcje regionalne (RU+CIS / Niemcy itp).
3. 30% mniej exp, jeśli gift / klucz posiada restrykcje regionalne, a twórca nie zaznaczy tego przy tworzeniu GA.
1. 30% więcej exp jeśli gra jest w wersji ROW
2. 10% więcej exp, jeśli zaznaczy się, że gra ma restrykcje regionalne (RU+CIS / Niemcy itp).
3. 30% mniej exp, jeśli gift / klucz posiada restrykcje regionalne, a twórca nie zaznaczy tego przy tworzeniu GA.
Po przeczytaniu tematu stwierdzam że kiedyś łatwiej było o wygraną w tym serwisie, jednak mam kilka pytań:
1. Co to SlowMiner i czy Fastminer jest jeszcze organizowany, chyba że go nie widziałem bo nie miałem "Approved miner"?
2. Co to gifty developerskie, czy są one jeszcze organizowane i jak w nie wejść? To to samo co "Private giveaway", a jeśli tak to jak w tym uczestniczyć?
3. Jeżeli chce stworzyć złotego giveawaya, pisze o tym w notce do admina ale jeżeli już go utworze to on już będzie na stronie. (czy czeka na odczytanie i odpowiedź admina i dopiero później jest aktywowany?)
4. Jeżeli wygrałem klucz do gry i wystawiłem go na licytacje, pan który wygrał zgłosił że klucz jest zły i dadzą mi bana albo upomnienie, czy mogę się upominać że o tym nie wiedziałem i żeby dali bana panu od którego ja wygrałem klucz?
5. Czy jak wygram giveawaya z blokadą regionalną to mogę go wystawić na licytację, czy wygrana do mnie nie przybędzie?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
1. Co to SlowMiner i czy Fastminer jest jeszcze organizowany, chyba że go nie widziałem bo nie miałem "Approved miner"?
2. Co to gifty developerskie, czy są one jeszcze organizowane i jak w nie wejść? To to samo co "Private giveaway", a jeśli tak to jak w tym uczestniczyć?
3. Jeżeli chce stworzyć złotego giveawaya, pisze o tym w notce do admina ale jeżeli już go utworze to on już będzie na stronie. (czy czeka na odczytanie i odpowiedź admina i dopiero później jest aktywowany?)
4. Jeżeli wygrałem klucz do gry i wystawiłem go na licytacje, pan który wygrał zgłosił że klucz jest zły i dadzą mi bana albo upomnienie, czy mogę się upominać że o tym nie wiedziałem i żeby dali bana panu od którego ja wygrałem klucz?
5. Czy jak wygram giveawaya z blokadą regionalną to mogę go wystawić na licytację, czy wygrana do mnie nie przybędzie?
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
1. W wielkim skrócie. Slow/FastMiner to event w którym ludzie wysyłają giereczki, kosztuje wejście w giba 1 gold i ten gib ileś tam trwa (w faście pare minut w slowie dużo dłużej). Ekipa GMa nie chce robić dalej takich eventów - pewnie będą inne, ale jak będą wyglądać to nie wiadomo.karol16-98 pisze: Po przeczytaniu tematu stwierdzam że kiedyś łatwiej było o wygraną w tym serwisie, jednak mam kilka pytań:
2. Tak samo jak w przypadku SteamGifts. Jest to po prostu giveaway promowany w jakiś sposób. Zwykle jest wyszczególniony na głównej stronie GMa. Prywatny giveaway to taki który nie występuje na listach (nie można go znaleźć, trzeba znać adres URL giba podany przez autora).
3. Każdy giveaway jest osobno akceptowany przez admina chyba, że w notka jest pusta.
4. Nie, ponieważ nie da się sprawdzić kto aktywował klucz. Wystawiasz klucze ponownie na swoje ryzyko (ja się przejechałem na tym, nie polecam).
5. Wygraną dostaniesz. Jeśli będzie to steam gift to jak najbardziej możesz go ponownie wystawić na GMie.
Dziękuje serdecznie za odpowiedzi które częściowo rozwiały me wątpliwości. Jeśli klucz który wystawie będzie błędny to mnie od razu zbanują czy będę miał po prostu w prawym górnym rogu na gibie np; 50% (przy wcześniej wysłanym w innym giveawayu poprawnym kluczu? I apropo tych developerskich to w jaki sposób jest on promowany (czy to po prostu złoty gib?) i czy macie namiary/braliście udział w prywatnych giveawayach? Jeżeli takowy stworzycie będe chętny.
PS:Może będziemy tworzyć prywatne giveawaye dla łowców? Większa szansa na wygraną!
PS:Może będziemy tworzyć prywatne giveawaye dla łowców? Większa szansa na wygraną!