Jak liczą szanse na kluczyk?
Proste:
1lvl konta na GM to 10% (np 6lvl to 60%)
Achievements "Gold Digger" 1lvl to 10% (np 4lvl - 40%)
Achievements "Bro" - 10%
Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Może mu chodziło o to, że zmienia się koszt wejścia do gibków pewnej gry. Przykładowo przed wyprzedażą Overcast miał bodaj ustawiony standardowo max 10coali, a w trakcie wyprzedaży zmienili mu na 1, bo koszta u ruskich tej gry są bardzo znikome ;p
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Przepraszam najmocniej, chodziło mi o exp, ale przez zamyślenie napisałem coal. Na forum znalazłem cos takiego: http://gameminer.ru/forum/8/35565 ale nie rozumiem wypowiedzi moderatora

- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Mowa właśnie o Overcast ;p Gibek został pewnie stworzony przed obniżeniem na stronie GM expa i coali za tą gre. Moderator zmienił w trwających już gibkach ilość expa jaką się zdobędzie na prawidłowe ;p . Sam tak miałem zmienione z bodaj grą Insurgency.
Edit:
Nie wiem tylko, dlaczego Super Meat Boy nie został okrojony z expa i coali.
Edit:
Nie wiem tylko, dlaczego Super Meat Boy nie został okrojony z expa i coali.
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
54 klucze i roommates wskoczył
W przypadku giftów jest okno gdzie możemy pisać uwagi dla adminów. Można w nim poprosić o wystawienie jako gold to pewnie można też poprosić o odpowiedniego achivement lub level.
Jak masz level wyższy niż 1 to coś takiego w imacros (loop) można sobie puścić
Kod: Zaznacz cały
VERSION BUILD=8881205 RECORDER=FX
TAB T=1
TAB CLOSEALLOTHERS
URL GOTO=http://event.gameminer.net/
WAIT SECONDS=5
TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ACTION:/gain ATTR=*
WAIT SECONDS=5
REFRESH
WAIT SECONDS=3600
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Fatum pisze:Jak masz level wyższy niż 1 to coś takiego w imacros (loop) można sobie puścićJa mam na swoim domowym serwerku w wirtualce odpalone. Nie startowałem od samego początku eventu, ale do tej pory wpadło 71 kluczu przy 80% szansie.Kod: Zaznacz cały
VERSION BUILD=8881205 RECORDER=FX TAB T=1 TAB CLOSEALLOTHERS URL GOTO=http://event.gameminer.net/ WAIT SECONDS=5 TAG POS=1 TYPE=INPUT:SUBMIT FORM=ACTION:/gain ATTR=* WAIT SECONDS=5 REFRESH WAIT SECONDS=3600
nie, ja pijawka z lvl1, nie mam zamiaru nic inwestowac w ten serwis
spodziewalem sie że nic nie wygram w tym evencie
licznik z czasem se leci na zakladce w tle i jak mi sie przypomni to klikne "get key", srednio co 3 klikniecie dostaje klucz za ktorego wypadają same ikonki do ekwipunku (raz wypadł coal)