Kupony się skończyły wczoraj. Trzeba czekać na kolejną ture ;p
RedEvil
Ja płace poprzez ING i nie miałem żadnych problemów. Płaciłem poprzez apke Andy.
Kupony allegro
- Podziękował: 323 razy
- Podziękowania: 338 razy
- Kontakt:
Czy kupon zadziała jeśli kupię 2 rzeczy od 1 sprzedającego, które wyniosą ponad 50 zł? Pytam, ponieważ na stronie kupony.allegro.pl jest napisane: "Kupon możesz wykorzystać przy zakupach w aplikacji mobilnej, których suma (bez kosztów wysyłki) wyniesie min. 50 zł." Z tego co pamiętam koszyk nie działał w aplikacji, a kupno przedmiotów i zapłacenie za oba nie wiem czy zadziała.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Tak kupony działają, kupowałem ostatnio 4 przedmioty od jednego. Co prawda nie ma koszyka, ale zrobiłem to bez niego. Kupujesz kilka rzeczy i nie płacisz, tylko kupujesz kolejny przedmiot. Jak kupisz ostatni to wtedy płacisz. Tylko trzeba uważać, bo będą do zaznaczenia kupione przedmioty (coś w stylu "możesz zapłacić także za:"). Zaznaczasz co potrzeba i korzystasz z kuponu.Takelot pisze: Czy kupon zadziała jeśli kupię 2 rzeczy od 1 sprzedającego, które wyniosą ponad 50 zł? Pytam, ponieważ na stronie kupony.allegro.pl jest napisane: "Kupon możesz wykorzystać przy zakupach w aplikacji mobilnej, których suma (bez kosztów wysyłki) wyniesie min. 50 zł." Z tego co pamiętam koszyk nie działał w aplikacji, a kupno przedmiotów i zapłacenie za oba nie wiem czy zadziała.
Wiem, że nagmatwałem strasznie, ale co tam

Nie chodziło mi o techniczne problemy lub mulenie (używałem na tablecie), ale o tragiczne zaprojektowanie i dużą niewygodę przeglądania Alle w ten sposób. Nie wyobrażam sobie używanie tej aplikacji w innych celach niż do uzyskania kuponu.