no, coś w tym jest
od sierpnia mam 3 wygrane (bundlowki)
Te GA entered jest latwo nabic ze wzgledu na sandboxowe za 0 coal. Szalu nie ma ale i tak lepsze statystyki niz w przypadku SG czy IG, gdzie w ogole nic nie trafilem jeszcze a ostatnio mam wrazenie jakby pojawil sie limit pkt na 20k.Registered: 04.11.2014
Giveaways entered: 1051
Giveaways won: 3
Giveaways created: 6
Stare eventy więc aczików za nie nie dostaniesz, a z goldem to bym się teraz zastanowił. Za gold są tylko gifty, a przy obecnych blokadach na regiony musiałbyś każdy gift sprawdzić w ekwipunku twórcy giba.OkweL pisze:Te GA entered jest latwo nabic ze wzgledu na sandboxowe za 0 coal. Szalu nie ma ale i tak lepsze statystyki niz w przypadku SG czy IG, gdzie w ogole nic nie trafilem jeszcze a ostatnio mam wrazenie jakby pojawil sie limit pkt na 20k.Registered: 04.11.2014
Giveaways entered: 1051
Giveaways won: 3
Giveaways created: 6
Zastanawiam sie nad zakupem troche golda (bo ten najmniejszy pack wyglada dosc tanio) - robil to ktos juz? warto wtedy brac udzial w tych Golden Giveaway? Albo czy warto jest otwierac skrzynki? Wyglada to tak, ze z kazdej dostaniemy golda wiecej niz kosztuje 1 klucz do otwarcia, czyli tak jakby sie zwracalo, ale jak jest w rzeczywistosci?
I ostatnie pytanie o achievmenty - co to ten FastMiner/SlowMiner Event?
Gdzieś tam jest podana, ale możesz sobie sam policzyć też:
Every hour you'll get a certain chance to grab a Christmas key. This chance is based on your level and level of "Gold Digger" achievement. This way we want to thank all those people who support us by creating giveaways and buying gold.
Each level will add 10% to your overall chance. Each level of the Gold Digger achievement will add you 10% to your overall chance as well.