Mi dali aż 6 coali i czapeczke :/
@up
Pod licznikiem po klucz są różne gierki/obrazki.. Po wejściu w linka pod koniec jest przycisk użycia klucza.
Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Na stronie gamaminera jest baner GameMiner Winter IndieFest, kliknij w niego, a na następnej stronie będzie też pod tym banerem przycisk get a key.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Działa Wam gameminer ? Mi po wejściu na stronę wyskakuje komunikat: "Welcome to nginx!
If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.
For online documentation and support please refer to nginx.org.
Commercial support is available at nginx.com.
Thank you for using nginx."
If you see this page, the nginx web server is successfully installed and working. Further configuration is required.
Wejdź na Gameminer.ru powinno Ci wejść na stronę i zalogować.hosshi pisze: Działa Wam gameminer ? Mi po wejściu na stronę wyskakuje komunikat: "Welcome to nginx!
Wyczyść cache i dnsy bo gameminer.net działa.hosshi pisze: Działa Wam gameminer ? Mi po wejściu na stronę wyskakuje komunikat: "Welcome to nginx!
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Zostawiłem sobie kompa na noc z napisanym na szybko skryptem do autoklikania po klucze (welp jestę programistę) i mi nabiło 9 kluczy 
EDIT. No i wygrałem jedną kopie Instant Dungeon. Ok.

EDIT. No i wygrałem jedną kopie Instant Dungeon. Ok.
Registered: 19.09.2014
Level: 1
Giveaways entered: 914
Giveaways won: 1
Giveaways created: 3
Giveaways valued at: $0
Na tej stronie da się wgl coś wygrać? Ja raz, chyba za 4-setnym razem wygrałem... Gun Monkeys...
Level: 1
Giveaways entered: 914
Giveaways won: 1
Giveaways created: 3
Na tej stronie da się wgl coś wygrać? Ja raz, chyba za 4-setnym razem wygrałem... Gun Monkeys...
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Ta połowa moich wygranych to klucze beta albo do darmowych gier z IG itp bo liczą na regifta i że nawet nie sprawdzisz co dostałeś. Z miejsca daje od razu klucz nie działa. Nawet nie chce mi się kontaktować z taką osobą.
- Podziękował: 11 razy
- Kontakt:
Ja niedawno wygrałem steamgifta http://gameminer.net/giveaway/af896611c ... 23c13c7c3f
- Kontakt:
Giveaways entered: 17078
Giveaways won: 103
Giveaways created: 243
Giveaways valued at: $3200
Moje gibki to bundlaki, a wygrywam coś więcej niż bundlaki xD Np. http://gameminer.ru/giveaway/314c5896ef ... d35b7a4bc4
Giveaways won: 103
Giveaways created: 243
Giveaways valued at: $3200
Moje gibki to bundlaki, a wygrywam coś więcej niż bundlaki xD Np. http://gameminer.ru/giveaway/314c5896ef ... d35b7a4bc4
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Giveaways entered: 923
Giveaways won: 5
Giveaways created: 0
póki co 5 wygranych i ostania http://gameminer.net/giveaway/f093fbdb5 ... 105179ad7a
póki co 5 wygranych i ostania http://gameminer.net/giveaway/f093fbdb5 ... 105179ad7a
masakra...Faberek pisze: Giveaways entered: 923