[Kupię/Poszukuję] Cicha klawiatura

Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 33 razy
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Przymierzam się do świątecznego prezentu dla siebie :mrgreen: Poszukuję cichej klawiatury, podobnej do tych występujących w laptopach, może być podświetlana. Nie orientuję się w cenach, więc propozycje mile widziane. Dzięki
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Polecam A4Tech KD-800L. Posiada płaskie klawisze, dzięki czemu jest dużo cichsza, aniżeli większość klawiatur na rynku, a dodatkowo posiada niebieskie podświetlenie. Powinno się ją kupić coś ok. 60-80 zł, więc tragedii nie ma, jeżeli chodzi o jej koszt ;-)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

dzięki za namiar. Była by super, jednak jestem przyzwyczajony do podpórki na nadgarstki (przez lata używam kilka modeli Logitecha), ale będę w tym kierunku szperał. Oczywiście nadal jestem otwarty na propozycje, z góry dzięki :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Kup sobie tą klawiaturę jeśli cię stać : https://www.youtube.com/watch?v=5muT7IINIVU
Bardzo dobra dla gracza komputerowego niski skok klawiszy jak w notebookach plus posiada podpórek pod nadgarstki i ładne podświetlenie.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

dzis wlasnie poszperalem nieco i za klawe, ktora zaspokoi moje pragnienia trzeba bedzie wydac z 3 stowki. Dokladnie ten model, co podales, mam zapisany oraz podobna z niebieskim led'em Roccat'a. Coz, nie podejrzewalem, ze az tyle trzeba bedzie wydac ;) najwyzej mniej ryby na swieta kupimy :mrgreen:
ODPOWIEDZ