Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Trochę źle to napisałem. Nie chodziło mi o wykłócanie, że nie mogą go dostać nawet po napisaniu o tym a po prostu o to, że nie dostali od razu i pamiętam, że po prostu się zdziwili, że nie mieli SP i o to pytali. Użyłem nie tego słowa co chciałem.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Cześć, nie wiem - napisz na pomoc@muve.pl. BOK musi sprawdzić Twoje zgłoszenie. Ale też nie ma co się bać, bo BOK mamy super i szybko pójdzie.
sergeron pisze:Trochę źle to napisałem. Nie chodziło mi o wykłócanie, że nie mogą go dostać nawet po napisaniu o tym a po prostu o to, że nie dostali od razu i pamiętam, że po prostu się zdziwili, że nie mieli SP i o to pytali. Użyłem nie tego słowa co chciałem.

- Podziękował: 104 razy
- Podziękowania: 48 razy
- Kontakt:
Jakby co "Dead Rising 3 Apocalypse Edition" za 25zł wrócił.
@Muve - dzięki, zakupione.
@Muve - dzięki, zakupione.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2014, o 12:07 przez Merque, łącznie zmieniany 1 raz.
Ile mam czasu na zapłacenie przedmiotu? Będę płacił kartą.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
To jest pudełko. JEszcze została końcóweczka digitala, to się spieszcie.PiccoloPL pisze: Koledze chodzi o brak dostępności. http://muve.pl/pc/akcja/dead-rising-3-a ... n-pc/76009
Będzie. Jutro.