GameStopowy Black Friday

Promocje na gry na konsole Xbox, Playstation, Nintendo. Okazyjne ceny konsol oraz sprzętu elektronicznego.
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Wiem, że do Czarnego Piątku jeszcze trochę daleko, ale skoro pojawiła się informacja, co będzie można zgarnąć w jednym ze sklepów, to warto się nią podzielić.
http://www.gamespot.com/articles/gamest ... 0-6415656/
Jak czytamy w powyższym artykule ceny będą następujące:
- Battlefield 4 - 30$ (mniemam, że to będzie cena tylko dla wersji pecetowej, a konsolowe będą nieco droższe lub w ogóle nie przecenione)
- Call of Duty: Ghosts - 50$ (tutaj pewnie będzie jak z BF4, tak poza tym to o ile wcześniejsza oferta będzie bardzo dobra, to ta będzie bardzo słaba i można ją pominąć)
- Just Dance 2014 - 20$
- XBOX 360 250GB z Tomb Raiderem (2013) i Halo 4 - 200$
- PS3 250GB z The Last of Us i Batman: Arkham Origins - 200$ (same te gry po najtańszych cenach według waszej strony, czyli 30 funtów za Batka i 22.85 za TLoU kosztują ponad 80$, więc mamy PS3 za 115$)
- Assassin's Creed III - 15$
- Halo 4: Game of the Year Edition - 30$
- Red Dead Redemption: Game of the Year Edition - 15$
- BioShock: Infinite - 20$
- Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS XL Bundle - 220$

Mam nadzieję, że pomogłem. Tak poza tym, to pominąłem "a Wii system for $40" po "Other deals include Just Dance 2014 for $20", bo nie wiedziałem, jak to zinterpretować, więc jakby co, to był to zabieg celowy.

@edit.
Wiem, że to nie tylko promocje konsol, ale nie wiedziałem, do jakiego działu to zakwalifikować, toteż uznałem, że najważniejsza jest promocja na PS3, więc dodałem to do Konsol.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 121 razy
Podziękowania: 2 razy

Już to widzieliśmy, ale nie sądzę, żeby ktoś się skusił, bo koszty wysyłki są nieziemskie, a dolicz sobie jeszcze cło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

"Wii systems" czyli zwykłe konsole Wii po 40$. Tylko, że tak jak wyżej wspomniane, niestety nic z tych promocji nie będzie żadnym interesem dla Polaków, bo nawet jeśli dany towar będzie wysyłany poza USA to należy doliczyć tak ze 40% jego ceny na pokrycie Vatu i kosztów przesyłki. Do tego brak gwarancji, blokady regionalne w przypadku Wii i 3ds itp.

PS. A jak na black friday w USA to i tak słabo. Ceny bywają lepsze :P
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

A to straszna lipa :/ Myślałem, że to coś ciekawego i poniekąd miałem rację, ale to po prostu ciekawe dla Amerykanów...
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0

- Assassin's Creed III - 15$
- Halo 4: Game of the Year Edition - 30$
- Red Dead Redemption: Game of the Year Edition - 15$
- BioShock: Infinite - 20$
- Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS XL Bundle - 220$
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy

Jeśli ktoś ma rodzinę lub znajmych w USA wystarczy kupić na ich adres, a oni mogę po miesiącu odesłać do was jako sprzęt używany, już bez tego kosmicznego podatku, wysyłki też nie są już specjalnie drogie, za wysyłkę gitary fender płaciłem coś koło 20+ dolarów.
ODPOWIEDZ