Wiem, że do Czarnego Piątku jeszcze trochę daleko, ale skoro pojawiła się informacja, co będzie można zgarnąć w jednym ze sklepów, to warto się nią podzielić.
http://www.gamespot.com/articles/gamest ... 0-6415656/
Jak czytamy w powyższym artykule ceny będą następujące:
- Battlefield 4 - 30$ (mniemam, że to będzie cena tylko dla wersji pecetowej, a konsolowe będą nieco droższe lub w ogóle nie przecenione)
- Call of Duty: Ghosts - 50$ (tutaj pewnie będzie jak z BF4, tak poza tym to o ile wcześniejsza oferta będzie bardzo dobra, to ta będzie bardzo słaba i można ją pominąć)
- Just Dance 2014 - 20$
- XBOX 360 250GB z Tomb Raiderem (2013) i Halo 4 - 200$
- PS3 250GB z The Last of Us i Batman: Arkham Origins - 200$ (same te gry po najtańszych cenach według waszej strony, czyli 30 funtów za Batka i 22.85 za TLoU kosztują ponad 80$, więc mamy PS3 za 115$)
- Assassin's Creed III - 15$
- Halo 4: Game of the Year Edition - 30$
- Red Dead Redemption: Game of the Year Edition - 15$
- BioShock: Infinite - 20$
- Legend of Zelda: A Link Between Worlds 3DS XL Bundle - 220$
Mam nadzieję, że pomogłem. Tak poza tym, to pominąłem "a Wii system for $40" po "Other deals include Just Dance 2014 for $20", bo nie wiedziałem, jak to zinterpretować, więc jakby co, to był to zabieg celowy.
@edit.
Wiem, że to nie tylko promocje konsol, ale nie wiedziałem, do jakiego działu to zakwalifikować, toteż uznałem, że najważniejsza jest promocja na PS3, więc dodałem to do Konsol.
GameStopowy Black Friday
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
"Wii systems" czyli zwykłe konsole Wii po 40$. Tylko, że tak jak wyżej wspomniane, niestety nic z tych promocji nie będzie żadnym interesem dla Polaków, bo nawet jeśli dany towar będzie wysyłany poza USA to należy doliczyć tak ze 40% jego ceny na pokrycie Vatu i kosztów przesyłki. Do tego brak gwarancji, blokady regionalne w przypadku Wii i 3ds itp.
PS. A jak na black friday w USA to i tak słabo. Ceny bywają lepsze
PS. A jak na black friday w USA to i tak słabo. Ceny bywają lepsze

Jeśli ktoś ma rodzinę lub znajmych w USA wystarczy kupić na ich adres, a oni mogę po miesiącu odesłać do was jako sprzęt używany, już bez tego kosmicznego podatku, wysyłki też nie są już specjalnie drogie, za wysyłkę gitary fender płaciłem coś koło 20+ dolarów.