No jest, ale cena względem ostatniej wyprzedaży jest 2 razy wyższa. Ostatnio było za 8 z kawałkiem jeśli się nie mylę.
Muve.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 96 razy
- Podziękowania: 306 razy
- Kontakt:
Miło że wróciły do oferty klucze steam DR3 i to od razu w przecenie 75%off, a co z pudełkami ? Wciąż niedostępne, zmieni się coś?
Gdy przygotowałem tego posta klucze DR3 zniknęły. Serio co się stało z tym tytułem, Capcom przyjechał i skonfiskował wam pudełka a klucze daje losowo po parę sztuk ?
Gdy przygotowałem tego posta klucze DR3 zniknęły. Serio co się stało z tym tytułem, Capcom przyjechał i skonfiskował wam pudełka a klucze daje losowo po parę sztuk ?
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Już po postach wyżej widać, że masz rację. "Było taniej, teraz dajecie drożej - złodzieje!"
A to, że kluczy musiało być naście na krzyż to inna sprawa, też się nie załapałem, więc na razie z całego Zimobrania wyszedłem tylko z The Child of Light. IMHO nie najciekawiej.
- Podziękował: 61 razy
- Podziękowania: 121 razy
- Kontakt:
Jestem ciekaw, czy czasem to 25 zł za Dead Rising 3 nie było błędem cenowym, z drugiej strony, jeżeli nim nie było to - jak ktoś już pisał - lepiej było nie dawać w ogóle takiej oferty bo tylko niesmak pozostał.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Co do DR3 - robimy wszytko, żeby pojawiły się jeszcze klucze.
Co do cen podczas poprzednich przecen i każdej kolejnej. To nie jest tak, że za każdy tam razem będzie jeszcze taniej. Wszystko zależy od wydawcy i jaki da rabat na konkretny tytuł.
Co do cen podczas poprzednich przecen i każdej kolejnej. To nie jest tak, że za każdy tam razem będzie jeszcze taniej. Wszystko zależy od wydawcy i jaki da rabat na konkretny tytuł.