The Secret World
Regulamin forum
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Regulamin działu rozgrywki sieciowe
1. Prosimy o nie tworzenie kilku wątków dla tej samej gry z wyjątkiem tych, które dostępne są na różne platformy.
2. Prosimy używanie tagów z oznaczeniem platformy ([PC], [PS3], [X360] etc.) na początku tytułu każdego tematu.
Przyłączę się do pytania, gra ma potencjał, gra ktoś?
- Discord: silas#0117
- Podziękował: 38 razy
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Gra jest po prostu świetna... kupiłem ją niedawno i nie żałuje. Jest to gra mmo która wyróżnia się na tle innych gier... nie mamy tu zwykłego lvlowania, zamiast tego mamy punkty umiejętności(chyba się tak to nazywa) i specjalne punkty dzięki którym będziemy mogli nosić co raz lepszy eq. Crafting jest niezwykły. Same misje zadziwiają...większość z nich ma swoją cutscenke. Natrafiłem też na misje przy której trzeba było pomyśleć. No i supernaturalna otoczka gry po prostu rządzi. Wybaczcie mi nie składne pisanie ale ta gra jest świetna! Polecam!
Muszę spróbować, lubię takie klimaty, ale to chyba po wyprzedażach na steam bo portfel już lekki
Czy są to misje raczej single, w sensie czy da się przejść grę w pojedynkę jak w LOTRO czy musi być kompania?