Potwierdzam, u mnie to również zadziałało. Udało mi się na jednym koncie. Na drugim klucza nie dostałem po kliknięciu 5 sek po 20.
2 gry za darmo
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
Generalnie banalny do napisania, na jakieś 30 minut max. ale co z tego. Chciałem uczciwie zdobyć, ale widać szczęścia brak.Na bank na to jest jakiś bot pewnie jakiś prosty. To jest jeden wielki żart...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ja dostałem tylko dwa silvery... aż mnie chcieli z domu przez taki słaby wynik wyrzucić 
http://prntscr.com/5a312f (nie wiem czemu mail na tlen nie chciał przyjść, ale kodzik przynajmniej był na alienie)
http://prntscr.com/5a31gj

http://prntscr.com/5a312f (nie wiem czemu mail na tlen nie chciał przyjść, ale kodzik przynajmniej był na alienie)
http://prntscr.com/5a31gj
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
No to jak tak patrzeć to jakieś 150 osób (może nawet więcej) zostało pozbawione możliwości zdobycia kluczy, skoro reszta tak sie chwali że zgarnęli po 2 i więcej.
No nic, trzeba sie nastawić na chciwość i chęć zysku bo jako uczciwy użytkownik ani jednego kluczyka do tej pory nie udało mi sie zdobyć. Grats i do następnego
No nic, trzeba sie nastawić na chciwość i chęć zysku bo jako uczciwy użytkownik ani jednego kluczyka do tej pory nie udało mi sie zdobyć. Grats i do następnego

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ej! Ja jestem uczciwy użytkownik (reszta pewnie też). Poza tym wszystkie gry sobie dodałem do konta, a nie wystawiłem od razu na sprzedaż za 8kg cebuliGreg pisze: No to jak tak patrzeć to jakieś 150 osób (może nawet więcej) zostało pozbawione możliwości zdobycia kluczy, skoro reszta tak sie chwali że zgarnęli po 2 i więcej.

Tym co na sprzedaż brali albo wzięli więcej niż 1 z każdego losowania gratuluję i życzę biegunki oraz problemów i nieprzyjemności podczas sprzedaży.
U mnie dziś się udało, próba na 2 konta, udało się przez firefox, poprostu na stronie giveawaya chwilkę po 20 odświeżyłem i pojawiło się, że jestem w kolejce. Kilka sekund później dotarł email z kodem. W drugiej przeglądarce (chrome) mimo odświeżenia kilka sekund później i dostania się do kolejki nie otrzymałem nawet e-maila, że się nie załapałem na kod.