Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
W przypadku przygarniętych linków najlepiej od razu je aktywować, bo nawet jak sobie przypisałeś "stronę" gdzie znajduje się link z grą to ktoś mógł sobie kliknąć w tym samym czasie, jak strona jeszcze nie została przypisana do żadnego konta, i przypisać grę na swoje konto Steam - wiem, bo sam jak kiedyś coś zgarniałem to przypisałem grę ale już po chwili nie mogłem wejść na stronę z linkiem do aktywacji bo ktoś inny sobie ją przypisał 

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Nowy weekly: https://www.humblebundle.com/weekly
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowania: 95 razy
- Kontakt:
The Dream Machine - świetna przygodówka o snach i nie tylko. Co ciekawe, wszystko zostało wykonane w technice poklatkowej.
Uwaga, gra będzie mieć 6 epizodów. Obecnie wydano 5 zaś w paczce za $1 są od 1 do 4.
Uwaga, gra będzie mieć 6 epizodów. Obecnie wydano 5 zaś w paczce za $1 są od 1 do 4.
- Podziękował: 429 razy
- Podziękowania: 249 razy
- Kontakt:
Nie śledzę bundli z grami na telefony ale to cudo poniżej BTA, "Unlockable bonus content will be available to those who pay over the average price!", to chyba po raz pierwszym się pojawia? Jakieś progi od 100k, 150k itd. po których osiągnięciu odblokują się dodatkowe gry. Czyżby HB znowu eksperymentowało?
Przy okazji, w progu za 150k i 400k dolarów są jakieś gry z ikonką Steama
Przy okazji, w progu za 150k i 400k dolarów są jakieś gry z ikonką Steama

- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Najbardziej wyczekiwany przez wielu bundel okazuje się jednym z najgorszych ostatnimi czasy. Non-bta bardzo ciekawe dla tych, co nie mają, aczkolwiek nie wszystkim przypadnie do gustu.