Support Steam

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam,
jak długo należy czekać na odpowiedź od supportu?

Pisałem do nich 8 dni temu i jak na razie nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Nie wiem czy dalej cierpliwie czekać czy wysłać do nich pytanie jeszcze raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Myślę, że nawet jakbyś zbombardował ich główną siedzibę, to by się odezwali/zareagowali albo wcale albo po miesiącu...
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

oskaoska pisze: Myślę, że nawet jakbyś zbombardował ich główną siedzibę, to by się odezwali/zareagowali albo wcale albo po miesiącu...
Czyli mam rozumieć, że nie są chętni do odpisywania i mam czekać na odpowiedź (lub jej brak)?
No to trzeba uzbroić się w cierpliwość... :roll:

Jest ktoś kto pisał do supportu i mógłby napisać ile czasu czekał na odpowiedź?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

KILIAN pisze:
oskaoska pisze: Myślę, że nawet jakbyś zbombardował ich główną siedzibę, to by się odezwali/zareagowali albo wcale albo po miesiącu...
Czyli mam rozumieć, że nie są chętni do odpisywania i mam czekać na odpowiedź (lub jej brak)?

7-10 dni, ale to 2 lata temu. Teraz może byc klika dni dłużej.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja też do nich napisałem w pewnej sprawie. Odpisują mi po kilku dniach. Prostą sprawę wyjaśniam już prawie 2 tygodnie.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

warhameron pisze:
KILIAN pisze:

7-10 dni, ale to 2 lata temu. Teraz może byc klika dni dłużej.
Dzięki :)

Pierwszy raz do nich piszę więc nie wiem ile trzeba czekać. Zazwyczaj gdy pisałem do jakiegoś supportu dostawałem odpowiedź w ciągu tygodnia. Do supportu Steam pisałem w niedzielę, a w weekendy też pewnie nie odpisują więc trzeba im wybaczyć czas oczekiwania :P

Poczekam jeszcze trochę.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

strategos pisze: Ja też do nich napisałem w pewnej sprawie. Odpisują mi po kilku dniach. Prostą sprawę wyjaśniam już prawie 2 tygodnie.
Właściwie trudno się im dziwić skoro mają tylu użytkowników :gwizdany: Z tego co mi się wydaje to pracowników chyba też nie mają zbyt dużo. W takim razie musimy czekać :roll:
Awatar użytkownika
Robin Hood

Tak na serio, to zważ na to, że piszących do supportu każdego dnia jest przynajmniej kilkaset tysięcy. Na pewno zobaczą twoje podanie, ale może to trwać 5-15 dni. Tam nie ma robotów, także odpiszą na pewno, ale po jakim czasie, to już dłuższa sprawa. Ale czekaj cierpliwie, na pewno dostaniesz odpowiedź.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Ostatnio to pisałem d suportu chyba w kwietniu, i odpisywali mi dokładnie co 3 dni :P (ale moja sprawa i tak trwała miesiąc :[ )
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Ja pisałem 11 listopada i do dziś nie dostałem odpowiedzi... Trzeba czekać ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

oskaoska pisze: piszących do supportu każdego dnia jest przynajmniej kilkaset tysięcy.
bez kozery powiem miljon
lol na pewno xD
Awatar użytkownika
Robin Hood

mightydong pisze:
oskaoska pisze: piszących do supportu każdego dnia jest przynajmniej kilkaset tysięcy.
bez kozery powiem miljon
lol na pewno xD
''lol na pewno xD''
Tak.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

To, że mają dużą bazę użytkowników nie jest wytłumaczeniem. Jeżeli sobie nie radzą powinni dodatkowych ludzi zatrudnić :D

Serio, nikt nie powinien ich usprawiedliwiać "stworzyli sobie platformę nastawioną na zysk, zarabiającą krocie w związku z prawie całkowitym monopolem DRM na PC (Uplay, Origin to jednak można powiedzieć margines "Jak nie na Steam, to nie biorę") i jeszcze mają zapewniać przyzwoitą obsługę klienta? Hańba!!".

EA ma bardzo przyjemny support (przynajmniej ich amerykańska wersja jest pomocna :D) i nikt nie tłumaczy, że mają dużo użytkowników, to czekać na odpowiedź trzeba miesiąc.
Awatar użytkownika
Robin Hood

A ja wcale ich nie tłumaczę. Właśnie jestem tym zażenowany. Ale mówię fakt, że odpowiadają tak późno, bo ''przyjmują'' wiele użytkowników i taka jest prawda, a to, że wynika to z ich nieodpowiedzialności i posiadania ''nas'' w *zadzitrata*, to już nie moja sprawa. :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Około 3 lata temu Steam odpisywał średnio co 2-4 dni. Cały proces wyjaśniania problemu ciągnął się 1,5 tygodnia.
ODPOWIEDZ