W jakiś sklepach można już składać pre-order? Bo nigdzie nie widzę, prócz 3kropki.pl
Cdp.pl - oficjalny temat
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
To nie kupię

Aha, i czego nigdzie nie ma dostępnego Styxa mimo iż dzisiaj jest dzień premiery gry? Byłem w legnickich sklepach: empik, Media Markt i Media Expert i nie było. Na necie też nigdzie tego nie widać.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Moto GP 14 w wersji Steam dostępne jest chociażby na cdp.pl https://cdp.pl/gry/motogp-14
Nie "zaczyna się olewanie pytań", a po prostu (co już powtażałem wielokrotnie, i to głównie Tobie) nie odpowiadam za dział gier pudełkowych, więc nie jestem w stanie powiedzieć w jakich sklepach masz szukać Styxa.
- Kontakt:
Lubię mieć pudełko na półce, i mieć grę na Steam po polsku jak to jest możliwe. Ale w tym przypadku się nie da.cdp.pl pisze:Moto GP 14 w wersji Steam dostępne jest chociażby na cdp.pl https://cdp.pl/gry/motogp-14
Powtarzałem "rz" a nie "ż".

A dasz mi jakiś namiar na osobę, która jest odpowiedzialna za pudełka? Bo takowych informacji nigdzie nie ma.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
tak tylko informacyjnie. Nomad Games udostepnilo klucze do polskiej wersji talisman wielu userom, dziekujemy cdp.pl ze robia nawet rodakom z tym problemy gdzie inny daja klucze bez wiekszego problemu, jednak co kraj to kraj i kazdy bedzie chcial zarobic jak najwiecej, bynajmniej z mojej strony wielki -------- minus za ta akcje
W związku z pozbyciem się przez CD Projekt pakietu większościowego akcji, chciałbym zapytać, kiedy doczekamy się wreszcie jakiejś strony, na której będzie można znaleźć informacje na temat wydawanych przez cdp.pl grachw pudełkach. Odkąd zamknięto poprzednią stronę wydawnictwa nie ma takiego miejsca.
- Kontakt:
Warto nadmienić, że nie ma tej strony pomimo moich licznych upierdliwych komentarzy, pytań itp.upperi pisze: W związku z pozbyciem się przez CD Projekt pakietu większościowego akcji, chciałbym zapytać, kiedy doczekamy się wreszcie jakiejś strony, na której będzie można znaleźć informacje na temat wydawanych przez cdp.pl grachw pudełkach. Odkąd zamknięto poprzednią stronę wydawnictwa nie ma takiego miejsca.
Mam nadzieję, że teraz się to uda. Nie jesteście już z CD Projekt jednością.
W sumie to masz rację - wstyd, bo od dwóch (?) lat nie ma żadnej informacji o ofercie pudełkowej, a na pytanie tutaj na forum o konkretny tytuł pada zazwyczaj odpowiedź, że przedstawiciel musi wypytać kolegów z innego działu, bo on jest od cyfrówki.