Minecraft i Life is Feudal

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: sheymoos#3319
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam,

Mam pytanie do łowców, dlaczego nie można wyśledzić tych dwóch gier, Minecrafta i Life is Feudal? Nikt nigdy nie robił promocji dla tych dwóch tytułów?

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy

Minecraft nigdy nie jest na promocji, a life is feudal chyba narazie był tylko w bundlu od bundlestars.
Awatar użytkownika
Łowca
Discord: sheymoos#3319
Podziękowania: 0
Kontakt:

A o co chodzi z tymi ofertami na minecrafta na pewnym popularnym portalu aukcyjnym, ceny są przeróżne od kilkunastu złotych do kilkudziesieciu?
Life is Feudal na nuuvemie za ok. 80zł, to i tak ciut za dużo za grę w fazie alfa.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

Life is Feudal: Your Own z tego co ja pamiętam był w IG, tylko nie do końca w normalnym bundlu, a w takim za niecałe 30$, zwało się to Early Epics Bundle. Nie wiem na ile tą grę przecenią, ale jeżeli nie masz parcia to na 99% w święte będzie przecena na 50%, a może i więcej. Co daje szanse że na przecenach w keyshopach (jeżeli nie masz nic przeciwko) zakupisz za jakieś 30% ceny.
Co do Minecrafta to się nie znam, więc sie nie wypowiem :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Minecraft nie jest w alfie tylko jest normalną grą dlatego cena jest jaka jest :D jak był w alfie kosztował połowe tego :)
A co do Life is Feudal nie wiem gdzie ale ostatnio widziałem go za 10€ bądź $ na jakimś bundlu co całkiem się opłaca patrząc na jego aktualne ceny :D
ODPOWIEDZ