Witam,
Mam pytanie do łowców, dlaczego nie można wyśledzić tych dwóch gier, Minecrafta i Life is Feudal? Nikt nigdy nie robił promocji dla tych dwóch tytułów?
pozdrawiam
Minecraft i Life is Feudal
- Discord: sheymoos#3319
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
A o co chodzi z tymi ofertami na minecrafta na pewnym popularnym portalu aukcyjnym, ceny są przeróżne od kilkunastu złotych do kilkudziesieciu?
Life is Feudal na nuuvemie za ok. 80zł, to i tak ciut za dużo za grę w fazie alfa.
Life is Feudal na nuuvemie za ok. 80zł, to i tak ciut za dużo za grę w fazie alfa.
- Podziękował: 728 razy
- Podziękowania: 231 razy
- Kontakt:
Life is Feudal: Your Own z tego co ja pamiętam był w IG, tylko nie do końca w normalnym bundlu, a w takim za niecałe 30$, zwało się to Early Epics Bundle. Nie wiem na ile tą grę przecenią, ale jeżeli nie masz parcia to na 99% w święte będzie przecena na 50%, a może i więcej. Co daje szanse że na przecenach w keyshopach (jeżeli nie masz nic przeciwko) zakupisz za jakieś 30% ceny.
Co do Minecrafta to się nie znam, więc sie nie wypowiem
Co do Minecrafta to się nie znam, więc sie nie wypowiem

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Minecraft nie jest w alfie tylko jest normalną grą dlatego cena jest jaka jest
jak był w alfie kosztował połowe tego 
A co do Life is Feudal nie wiem gdzie ale ostatnio widziałem go za 10€ bądź $ na jakimś bundlu co całkiem się opłaca patrząc na jego aktualne ceny

A co do Life is Feudal nie wiem gdzie ale ostatnio widziałem go za 10€ bądź $ na jakimś bundlu co całkiem się opłaca patrząc na jego aktualne ceny