HH dla Kissa...
A dane przelewowe były słane?
Indie Gala – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
UWAGA!!!!
Nowa strona Indiegali nie zawiera żadnych informacji na temat minimalnej kwoty jaką należy zapłacić aby otrzymać klucze steam.
Wygląda na to, że domyślna wartość na suwaku jest aktualnym BTA.
Klucze na desurę dostajemy dopiero przy przekroczeniu BTA, tak samo jak klucze steam.
Sprawdzone organoleptycznie
Edit @down
Testowałem na monday'u, najpierw za dolara ( nie dostałem nic ). Na pozostałych bundlach też średnio z informacjami o kluczach i BTA
Nowa strona Indiegali nie zawiera żadnych informacji na temat minimalnej kwoty jaką należy zapłacić aby otrzymać klucze steam.
Klucze na desurę dostajemy dopiero przy przekroczeniu BTA, tak samo jak klucze steam.

Edit @down
Testowałem na monday'u, najpierw za dolara ( nie dostałem nic ). Na pozostałych bundlach też średnio z informacjami o kluczach i BTA
Ostatnio zmieniony 5 lis 2014, o 22:23 przez McSnake, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Jakiego bundla to się tyczy poniedziałkowego ?McSnake pisze: UWAGA!!!!
- Podziękował: 35 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
Wow
Jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy bundel IndieGali. Za te pinć złotych warto.
Skoro Techland tak swoimi tytułami rzuca, to pozostaje czekać na resztę, jak nie w tym to w nastepnych bundlach.
Jeden z lepszych, jeśli nie najlepszy bundel IndieGali. Za te pinć złotych warto.
Skoro Techland tak swoimi tytułami rzuca, to pozostaje czekać na resztę, jak nie w tym to w nastepnych bundlach.
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Seria Call of Juarez jest super jak chodzi o tą dziejącą się na dzikim zachodzie ta współczesna to niestety syf.
Jak chodzi o 1 część, którą mam z innego bundla od groupees w wersji steamowej to niestety zakończenie musiałem sobie obejrzeć na youtubie. Chackpoint przy powiedzmy walce z bossem jest zaraz przed "quick time event" którego przy wielokrotnych próbach mi nie zaliczało.
Jak chodzi o 1 część, którą mam z innego bundla od groupees w wersji steamowej to niestety zakończenie musiałem sobie obejrzeć na youtubie. Chackpoint przy powiedzmy walce z bossem jest zaraz przed "quick time event" którego przy wielokrotnych próbach mi nie zaliczało.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
W sumie bonus dobry tylko szkoda, ze juz CoJa mam...Kto nie grał to gorąco polecam!:D Mogłyby pojawić się już kolejne części tej serii w bundelkach, bo pierwszy CoJ już był np. w bundlestarsach...
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
"Nowy" bundel na IG: https://www.indiegala.com/leadership