Gameminer
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Istnieje tylko lista przykładowa. Generalnie robisz to tak, że piszesz w wiadomości do adminów przy wystawianiu giba, że chciałbyś żeby było w goldzie i za ile golda, admin albo ci to wystawi za tyle ile chcesz albo za mniej albo w ogóle nie pozwoli ci tego rzucić za gold - wszystko zależy od admina. Na gejmajnerze 2.0 ma to już być automatyczne.
Dałem 10 słabych giereczek, a wygrałem 3 paki (w tym spore complete pack) i derponie.

Ja dałem tylko jedną grę (Max Payne 3 z RU tagiem), która wygrałem na gameminerze
Wygrałem 2 gry i wydałem w sumie 105 golda, zwróciło się 78. W sumie nawet fajny event.

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Ja w tym razem zaszalałem - poszło z 1800g i dorzuciłem od siebie 7 tytułów. Udało się wygrać 14 tytułów w tym Torchlight II, Paradox Platinum Pack, XCOM: Enemy Unknown + The Bureau: XCOM Declassified i BioShock + BioShock 2 Pack.
Nie narzekam, ale chyba w FastMinarze było łatwiej

Ostatnio zmieniony 5 lis 2014, o 13:24 przez _gordon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kontakt:
Ja tam 16 winnerów zaliczyłem
W tym Paradox Platinum, Darksiders Franchise Pack, Stronghold Complete Pack czy Red Faction Collection. Koszt to 30pln plus moje gibki 21 sztuk również wygrane wcześniej xD Ale gdzie mi tam do rekordzisty który wygrał bodaj 114 gier, ale w tym ponad 20 to Gun Monkeys, a ja na takie badziewie nie klikał 

- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
http://promo.gameminer.net
jakieś Eldevin: Deluxe Pack rzucili od developera w oszałamiającej ilości 25 sztuk
jakieś Eldevin: Deluxe Pack rzucili od developera w oszałamiającej ilości 25 sztuk
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
Armin pisze: http://promo.gameminer.net
ten sam adres, tym razem gra "Over The Void" tyż 25 sztuk
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam jeszcze dwa pytania, może głupie, może nie. Ale czy po tworzeniu giba (chodzi o klucz nie gift) i się poda tego cd keya, to potem trzeba jeszcze raz wysłać zwycięzcy? + Mogę na przykład jako giveaway dać klucz do PayDay`a 2 jakiś item od alienwarareny?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Klucz się automatycznie pokazuje zwycięzcy. Jeżeli masz kod na ten przedmiot i jest on na liście GA to chyba tak? Chociaż nie wiem jak administracja GM toleruje rozdawanie gier / rzeczy, które są za darmo - dostaje się wtedy za nie tylko 1 exp chyba.
- Kontakt:
Podany przez Ciebie klucz podczas tworzenia gibka, szczęśliwy zwyciężca dostaje w PW na GM, więc nie musisz już wysyłać tego klucza. Jeśli chcesz dać jakiś item do Payday'a 2, podczas tworzenia gibka, wyszukaj go w spisie i podaj do niego klucz.
UP
Za darmowe klucze, często 0expa i 0 coali ;p
UP
Za darmowe klucze, często 0expa i 0 coali ;p