Najbardziej oczekiwane gry 2014 roku wg. Łowców
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Czy liczą się też dodatki do gier? Do niedawna oczekiwałem na Football Managera 2015, ale promocja na originie z Battlefieldem 3 przekonała mnie do zakupu BF4, co z kolei pchnęło mnie do zakupu pakietu Premium. Nie mogąc wyjść z zachwytu nad grą, czekam na piąty dodatek do gry bardziej, niż czekałem na Football Managera. Czekałbym też na BF: Hardline'a, ale trochę sceptycznie jestem nastawiony na "totalną rozwałkę w pogoni za złodziejami".
- Kontakt:
Co prawda nie śledzę jakoś intensywnie cen w Media, ale wszystkie wersje pudełkowe, które kupowałem, najkorzystniej wychodziły na agito albo X-komie (w obu przypadkach odbiór z punktu, żeby nie płacić za przesyłkę - taki jestem cebulany, a co!). Wiem, że trzeba poczekać, aż gra przyjdzie (a w tym czasie można by już w nią najpierniczać:P), ale nie niektórych grach zaoszczędzałem nawet do 10 zł.
- Kontakt:
Mi sie wydaje ze Origins bylo fajne (duzo lepiej mi sie gralo niz w City, ale gorzej niz w Asylum). Jednak ciagle nie podoba mi sie ten patent ze ta gra wyszla jako 3cia a nie pierwsza z kolei. Lubie poznawac historie chronologicznie zgodnie z wydarzeniami.
Wiedźmin jest zdecydowanie na pierwszym miejscu. Na drugim Beyond Good & Evil 

- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Ja czekam z niecierpliwością na DRAGONBALL XENOVERSE
Będzie zabawa, będzie się działo!
Będzie zabawa, będzie się działo!