STEAM/ VALVE

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Siema, jeśli zły dział to sorki i przenieście do dobrego ;)

Mam takie pytanie czy jeśli mam na swoim koncie gry takie jak np
CS 1.6
CS GO
L4D 2
HL
to jeśli kupie VALVE COMPLETE PACK, to te gry mi się nadpiszą czy będą w ekwipunku żebym mógł komuś pożniej wysłać jako prezent?

Szukałem w necie ale coś nie udolnie i nic nie znalazłem. Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wiesz co pewności nie mam ale wydaje mi się, że jeśli odpakujesz to te gry których nie masz przypiszą ci sie do konta a te gry które masz będziesz miał jako gift. Jeśli sie myle to ktoś mnie może poprawić
Awatar użytkownika
Zbanowany
Podziękował: 211 razy
Podziękowania: 364 razy

Kiedys tak bylo, ze te gry co sie mialo to robily sie gifty... od jakiegos czasu po prostu przepadaja - miałem tak z dead island complete pack - dodalo sie tylko rpitide a dead island goty przepadło (bo miałem juz wczesniej) to samo ze star wars pack - miałem 4 gry a z packa dodały sie mi tylko 2 wiecej a reszta przepadła. Więc po tym moge powiedzieć ze na 99% gry które sie ma przepadają a nie zostają jako gifty.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Dokładnie, raczej przepadną
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 12 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

gdzieś coś czytałem że gry spoza valve się po prostu dublują i nie ma ich w ekwipunku a te z valve przechodzą do ekwipunku żeby można je było później komuś dać.. ale właśnie zastanawiam się czy to ma jakieś znaczenie
steam gift czy key (może z keyami tak jest że się dodają do ekwipunku a steam gifty przepadają? )
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pozdrów mnie w następnym odcinku debili Kkok :P . A co do tematu to wydaje mi się że któryś z HL zostawał jako gift jeżeli go już posiadałeś.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

szkoda że to wszystko jest po angielsku na tym steampowered.com a ten tlumacz google slabo tlumaczy ^^
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 23 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

kingkong pisze: szkoda że to wszystko jest po angielsku na tym steampowered.com a ten tlumacz google slabo tlumaczy ^^
Bycie graczem bez znajomości podstaw angielskiego zawsze na propsie :tak:
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Users who own “Half-Life 2” and go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack" will receive an extra copy of “Half-Life 2”.
Users who own “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”, “Valve Complete Pack” or “The Orange Box” will receive an extra copy of “Half-Life 2: Episode One”.

W skrócie - Posiadasz HL2 kupujesz Orange Box lub Valve Complete otrzymujesz dodatkową kopie
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Ja ostatnio zdobyłem FlatOut Complete Pack i miałem już jedynke i ona wyskoczyła mi jako gift,więc ta zależność jest kompletnie losowa
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

reaper pisze: Users who own “Half-Life 2” and go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack" will receive an extra copy of “Half-Life 2”.
Users who own “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”, “Valve Complete Pack” or “The Orange Box” will receive an extra copy of “Half-Life 2: Episode One”.

W skrócie - Posiadasz HL2 kupujesz Orange Box lub Valve Complete otrzymujesz dodatkową kopie
Właśnie o to mi chodziło.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 249 razy
Podziękowania: 393 razy
Kontakt:

Maikeru pisze: Ja ostatnio zdobyłem FlatOut Complete Pack i miałem już jedynke i ona wyskoczyła mi jako gift,więc ta zależność jest kompletnie losowa
Ale w przypadku Flatout'a było to jasno powiedziane w opisie packa, że tak jest.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Dostaniesz tylko hl2 jak ja juz masz, o to skryn jak ja chce dodac komplet .
Obrazek
ODPOWIEDZ