Nasze giveawaye na Steamgifts
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 8 razy
- Kontakt:
rejestrowałem się rok temu i nie raz widziałem wyzywanie, niejednokrotnie ktoś pisał aby nie dołączać do givewaya i nie było problemu, to już nawet napisać nie można że gościu ewidentnie oszukuje i zarejestrował się 5 min temu dodaje gre 100$ i sam nie ma nawet 1 ? wolość słowa haha ja rozumiem jak bym go tam pojechał ale "fake giveaway look profil?" i ban ? rany.
down: gościu był z polski

Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, o 14:40 przez Meteo0, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiesz, takie oskarżanie jest imo bez sensu. Ja wygrałem Aliens: Colonial Marines w parę dni po premierze na publicu od gościa z RPA, który wcześniej miał kilka bundli wystawionych. A tu nagle na raz Aliens i Hitmana nowego wystawił. Podał mi błędny klucz... Okazało się, że do DLC do Aliens, ale obiecał, że znajdzie klucz i dzień później dał mi prawidłowy. Niektórzy mogą po prostu się rejestrować właśnie po to aby oddać niepotrzebną grę. Może dopiero usłyszał o tym serwisie? Europa czy Ameryka to nie Polska gdzie kiedy ktoś oddaje gry warte 100$ musi być chyba biznesmanem.
Oczywiście można się też naciąć, wygrałem Payday the Heist przy ponad 4k entries i bardzo się cieszyłem, ale nie udało mi się przez 7 dni skontaktować z kolesiem a dodanie do znajomych na steamie miał zablokowane.
Co zwykle ułatwia wiarygodność? Sprawdzenie czy koleś ma wystawianą grę w swojej kolekcji, jak jej nie ma i jeszcze ma na liście życzeń to wnioski oczywiste. No i także sprawdzenie ile w ogóle koleś ma gier, jak ma ich 50 i wystawia, jakiegoś kozaka a ma ich 500 to wiarygodność zawsze inna.
Co zwykle ułatwia wiarygodność? Sprawdzenie czy koleś ma wystawianą grę w swojej kolekcji, jak jej nie ma i jeszcze ma na liście życzeń to wnioski oczywiste. No i także sprawdzenie ile w ogóle koleś ma gier, jak ma ich 50 i wystawia, jakiegoś kozaka a ma ich 500 to wiarygodność zawsze inna.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
http://www.steamgifts.com/giveaway/kYIA ... of-ardania
EDIT: Jutro też coś rzucę, najprawdopodobniej Europa Universalis III Chronicles
EDIT: Jutro też coś rzucę, najprawdopodobniej Europa Universalis III Chronicles

Forge dla Łowcy Gier Giveaway. Contributor 0,99$
http://www.steamgifts.com/giveaway/VKk5m/forge
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Fuuuu, Forge jest we Free Weekendzie i dodało mi się do konta przez co nie mogę wejść :/Sadow pisze: Forge dla Łowcy Gier Giveaway. Contributor 0,99$
Mam Dead Island GOTY z Amazona. Jak wiadomo aktywacja tylko przez VPN. Chcecie zebym wystawił takiego gifta dla grupy?