Co kupić? Co wybrać?

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Warto dawać 6$ za Teleglitch z obecnego Weekly?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

o ile kojarzę to na wyprzedażach bywa taniej
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 34 razy
Kontakt:

Czyli szkoda kasy na ten jeden tytuł? Próg dolarowy chyba wezmę dla Dungeons of Dredmor, ale jak tak patrzę na gameplaye Teleglitch na YT, to coraz mniej jestem przekonany, że warto tyle do niego dopłacać.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 14 razy
Kontakt:

a ja szukam jakiegoś solidnego FPS'a (żeby sobie po prostu postrzelać :D ), najlepiej z bundla, no i żeby udźwignął go mój laptop, więc w sumie za nowa gra to to być nie może :)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@UP
Polecam Medal of Honor (2010), strzela się bardzo przyjemnie, misje są zróżnicowane, a całość bardzo widowiskowa, jeśli nie przeszkadza Ci liniowość i nadmierne oskryptowanie, to będziesz się dobrze bawił. Kolejną bundlówką, którą mogę polecić jest Alpha Protocol, gra wyróżnia się niezłą szpiegowską intrygą, na którą mamy wpływ, przyjemnym rozwojem postaci, sporą liczbą szpiegowskiego sprzętu i przyjemną mechaniką skradania. W SEGA Bundle oprócz Alpha Protocol znajdziesz kolejną niezłą strzelankę Binary Domain, która wyróżnia się zajmującą fabułą, przyjemnymi misjami i dobrą mechaniką strzelania. Oprócz wyżej wymienionych polecam Battlefield 3, single jest co prawda taki sobie, ale multiplayer to prawdziwy majstersztyk; cenię tę grę za to, że każdy znajdzie tam coś dla siebie, zarówno piechociarz, jak i miłośnik pojazdów.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mortal Kombat 9 czy Injustice: Gods Among Us? W której grze jest więcej ludzi na multi? Czytałem, że multi w Mortal Kombat 9 jest martwe, ale wolę się zapytać. Oczywiście chodzi mi o wersje na PC.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Pytanie mam. Czy zbierać dodatkowe 20zł na Valve Complete Pack (z tego mam tylko Half-Life 2 bez epizodów), czy kupić Goat simulator, (Któreś z Lego - batman 2 lub harry potter 5-7) i dlc do ets 2 - going east/ lub goat simulator + obie części lego te co podałem. Nie wiem, zbytnio.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Kup to w co będziesz grał. Kropka.
Awatar użytkownika
Łowca

Nawet ostatnio myślałem nad Valve Complete Pack, ale zobaczyłem, ze wszystkie hl i portale mam, więc dla samych L4D nie będę kupował, ale tobie bym polecił. Tylko zastanów się, w co chcesz grać - w LEGO można się nieźle pośmiać (LOTR przeszedłem dwa razy, takie dobre ;p), w grach od valve jest więcej historii.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Pomidorrr pisze: Mortal Kombat 9 czy Injustice: Gods Among Us? W której grze jest więcej ludzi na multi? Czytałem, że multi w Mortal Kombat 9 jest martwe, ale wolę się zapytać. Oczywiście chodzi mi o wersje na PC.
Mortal chyba lepszy przynajmniej tak mówi mój kumpel który ma już nabite ponad 300godzin.Jeśli chodzi o multi zawsze kogoś znajdziesz ale będą cię bić :D .Ostatnio nie grałem bo pad mi się rozleciał a jakoś nie mam weny by kupić nowy.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Pomidorrr pisze: Mortal Kombat 9 czy Injustice: Gods Among Us? W której grze jest więcej ludzi na multi? Czytałem, że multi w Mortal Kombat 9 jest martwe, ale wolę się zapytać. Oczywiście chodzi mi o wersje na PC.
Jeżeli do multi i na PC to żadną z tych dwóch. Po prostu multi w tych grach jest tak "świetnie" zoptymalizowane na PC, że po pierwszych rundach odechciewa się grać.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

sergeron pisze:
Jeżeli do multi i na PC to żadną z tych dwóch. Po prostu multi w tych grach jest tak "świetnie" zoptymalizowane na PC, że po pierwszych rundach odechciewa się grać.
Był niedawno duży patch,podobno jest poprawa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Posiadam Mortala, w którego mało grałem u siebie, bo mi laguje :E więc grywam u kumpla, ale skorzystałem z darmowego weekendu i przeszedłem Injustice fabularne (polecam) i ogólnie jakoś tak przyjemniej grało mi się w Injustice jednak. Ale to kwestia indywidualna. Z multi to tak jak było już wspomniane - na jednym kompie, albo wcale. Przy jakichkolwiek ścinkach nie ma sensu grać, bo combosy nie wyjdą.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Warto kupić teraz Payday 2 czy będzie taniej na zime?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 453 razy
Podziękowania: 379 razy
Kontakt:

Jeżeli masz wolne 20zł - 25zł to warto kupić Payday 2 bo za tyle można znaleźć np. na Kinguin lub G2A
(i nie myślę że cena na zimę zbytnio stanieje może do góra 15zł)
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 80 razy
Podziękowania: 317 razy
Kontakt:

@qwerty1991
PayDay 2 chodzi za pół klucza na steamtrades o ile jesteś w stanie otworzyć komuś 4pack, taniej już raczej nie będzie :E
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Witam. Mam w planach kupno Majesty Collection (zawiera 1 i 2, dlc do nich oraz jakies *klikklak* typu warlock - master of the arcane + dlc.) lub GTA Complete Pack (zawiera GTA III, SA, Vice City, IV, Episodes from Liberty City). Oba w tej prawie samej cenie, lecz cena nie gra roli, tylko wasze opinie.

Aktualnie z paczek posiadam:
GTA Vice City
Warlock - Master of the Arcane (bez DLC)

W Majesty grywałem w młodszych latach, lecz nakłoniło mnie na posiadanie oryginału, gra również mi się podoba, fajna strategia fantasy.
W Gta również mnóstwo przegrane i także chce zakupić oryginał.

Jakie wy macie opinię do tych powyższych gier?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

kmpt pisze: @qwerty1991
PayDay 2 chodzi za pół klucza na steamtrades o ile jesteś w stanie otworzyć komuś 4pack, taniej już raczej nie będzie :E
Ostatnio handlarze nawet oferowali Paydaya 2 za darmo, oczywiście za otwarcie 4-paka.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Grałem w 1 część Majesty i gra coś w sobie ma, kilka ciekawych rozwiązań, ale żeby siedzieć przy tym nie wiadomo jak długo to nie.

GTA jak to GTA, w tych częściach możesz robić prawie wszystko, więc tytuły niosą za sobą pewne ograniczenia. IV to już inny temat, tam dzieje się znaczenie więcej. Całkiem ciekawie rozwiązali kwestie fabuły, zdecydowanym plusem GTA jest akcja. Ciągle coś się dzieje, zadania są dość zróżnicowane, można spędzić przy tym naprawdę wiele godzin, chociażby w poszukiwaniu czołgu :D
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

co kupić? :D
watch_dogs czy metro redux? wiem ze te dwie gry maja się jak ciągnik do ferrari ale nie mogę się zdecydować :D mam nadzieje na odpowiedzi z uzasadnieniem :D
ODPOWIEDZ