Dragon Age steam
Na Steamie nie aktywujesz dodatkowych dlc, i to nie to samo co Ultimate, dodatek to tylko kampania Awakening, Ultimate to wszystkie fabularne dlc
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Jak masz podstawkę i add-on na Steam, to prócz nich masz jeszcze DLC Blood Dragon Armor (bardziej popierdółka niż DLC) i The Stone Prisoner. Jak chcesz kupować resztę DLC, to musisz zaopatrzyć się w BioWare Points (1200 pkt za około 50-60 PLN) i kupować. 
Kupując Ultimate Edition masz podstawkę (Origins), dodatek (Awakening) i DLC spod >>>TEGO<<< linku.
Dodatkowo z >>>TEGO (2)<<< linku możesz wziąć przypisać do konta dodatki (głównie te, co były dodawane do Edycji przedpremierowych) takie jak dodatkowe zbroje czy bronie.
UWAGA: Trzeba być zalogowanym, by przypisać te dodatki (loguje się kontem Origin).
UWAGA #2: Prócz dodatków do DA 1 dodaje także dodatki przedpremierowe do DA 2.
Tu masz link do spolszczenia kinowego do Dragon Age: Origins - Ultimate Edition. Działa w wersji Steam, bo sam ją testowałem.

Kupując Ultimate Edition masz podstawkę (Origins), dodatek (Awakening) i DLC spod >>>TEGO<<< linku.
Dodatkowo z >>>TEGO (2)<<< linku możesz wziąć przypisać do konta dodatki (głównie te, co były dodawane do Edycji przedpremierowych) takie jak dodatkowe zbroje czy bronie.
UWAGA: Trzeba być zalogowanym, by przypisać te dodatki (loguje się kontem Origin).
UWAGA #2: Prócz dodatków do DA 1 dodaje także dodatki przedpremierowe do DA 2.
Tu masz link do spolszczenia kinowego do Dragon Age: Origins - Ultimate Edition. Działa w wersji Steam, bo sam ją testowałem.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Mimo że mam już Dragon Aga 1 + Przebudzenie na Originie to zaopatrzę się chyba kiedyś w tą wersję ze względu na mnogość dlc
BTW. Ile (Pi razy drzwi) godzin rozgrywki dodaje komplet dodatków ?

- Kontakt:
Ja też tak zrobiłem. Do grudnia miałem Origins i Awakening na Origin. Ale wpadło ładne promo na steam (chyba w wyprzedaży świąteczno-noworocznej) i zagadałem do remike by mi w UK kupił. Wyszło mi wtedy taniej o jakieś 3-4 PLN, ale to zawsze HIB w wersji Below

A samych DLC z Social BioWare za ich śmieszne punkty nie opłaca się kupować. Przynajmniej do jedynki, bo do dwójki innej opcji nie ma :/
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
Cena pewnie znowu spadnie o trochę w letniej, czy zimowej wyprzedaży. Ja na razie trzymam się za portfel - muszę przyoszczędzić, plus mam mnóstwo dobrych gier w które jeszcze nie grałem (Assasyny, Alan wake, Singularity, Borderlands, oba Overlordy, Torchlight, oba Darksiders, LA Noir, Chaos on Deponia, Broken Swordy itp. itd.).Hemiq pisze:Ja też tak zrobiłem. Do grudnia miałem Origins i Awakening na Origin. Ale wpadło ładne promo na steam (chyba w wyprzedaży świąteczno-noworocznej) i zagadałem do remike by mi w UK kupił. Wyszło mi wtedy taniej o jakieś 3-4 PLN, ale to zawsze HIB w wersji Below
A samych DLC z Social BioWare za ich śmieszne punkty nie opłaca się kupować. Przynajmniej do jedynki, bo do dwójki innej opcji nie ma :/
- Kontakt:
@Globoos - na razie (przez reinstallem systemu) przeszedłem następujące DLC: Wardens' Keep, Return to Ostagar, Leliana's Song i 1/2 The Stone Prisoner (tzn tylko uwolniłem Golema) i zajęło mi to z jakieś 4-4.5h. Czyli ani długo, aki krótko. Tylko że gram w nie po raz drugi. Fabuła w nich jest taka sobie, ale wyjaśnia niektóre rzeczy z podstawki i dodaje smaczki dla fanów.
@mammoth665 - odkąd mam Steam (niecałe 2 lata) to zawsze kosztował on 7.49€ w wyprzedażach / promocjach. Więc IMO nie spadnie. Chyba że wersja TYLKO na Origin.
@mammoth665 - odkąd mam Steam (niecałe 2 lata) to zawsze kosztował on 7.49€ w wyprzedażach / promocjach. Więc IMO nie spadnie. Chyba że wersja TYLKO na Origin.