Korzystałem z waszego poradnika:
http://lowcygier.pl/jak-dodac-gry-do-uplay/
i jak wpisywałem to:
D:\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher>uplay.exe -upc_uplay_id 37
To mi pokazał klienta tylko bez bannera
a normalnie to niewiem czy się zaaktywuje
zabawa z aktywowaniem kluczy na Uplay
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Hmmm... zobaczcie po prostu czy te gry można dostać na uplay. Jeśli można to prawdopodobnie można je też dodać. Tak samo miałem z grami na Origin, konsultant powiedział, że można dodać tylko te gry, które Origin obsługuje, nawet jeśli powstały przed powstaniem platformy.
Może w niektórych przypadkach wystarczy bardziej pomęczyć support.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Zbiorowo wpisałem kody z zapytaniem czy dały by się aktywować no i czekać będe czy odeślą odpowiedź(tak btw. coś szokującego powiem: Póki co Support Origina jest lepszy o UplayaEmkas pisze: Hmmm... zobaczcie po prostu czy te gry można dostać na uplay. Jeśli można to prawdopodobnie można je też dodać. Tak samo miałem z grami na Origin, konsultant powiedział, że można dodać tylko te gry, które Origin obsługuje, nawet jeśli powstały przed powstaniem platformy.

- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 422 razy
- Kontakt:
@Maikeru
Mi pomogli wczoraj z przedłuzeniem licencji Digotal River na Beyond Good and Evil. A co do tego, że Origin jest lepszy to się zgadzam. Jedyna wada Origina jest dla mnie taka, że maja bajzel w kodach i jak im daje na live chacie kodzik którego nigdy nie aktywowałem, to oni twierdzą, że jest zużyty. Ale po kilku minutach męczenia ich i tak dają nowy
Mi pomogli wczoraj z przedłuzeniem licencji Digotal River na Beyond Good and Evil. A co do tego, że Origin jest lepszy to się zgadzam. Jedyna wada Origina jest dla mnie taka, że maja bajzel w kodach i jak im daje na live chacie kodzik którego nigdy nie aktywowałem, to oni twierdzą, że jest zużyty. Ale po kilku minutach męczenia ich i tak dają nowy

- Kontakt:
Podoba mi sie to,że są bardzo pomocni(i Polscy i Amerykańscy) Jedyną wadą polskiego,że trzeba dużo czekać na odebranie i nie mają Live chata
. Ja w ten sposób aktywowałem te Simsy i w przyszłym tygodniu myślę czy nie zaaktywować Mass effecta i Bitwe o Śródziemie 2,ale niewiem jak będzie z tym drugim

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Fakt. Swego czasu robiłem porównanie różnych supportów. Steam był całkiem sprawny, na odpowiedź z Origina czekałem miesiąc! (aktywacja mass effect z cda na origin), uplay nie sprawdzałem, blizzard odpisywał mi w ciągu max 2 godzin i praktycznie jedna wiadomość załatwiała cały problem. Zdecydowanie na chwile obecną Blizzard/Bnet > Steam > Origin > Uplay.
- Kontakt:
Oto przecudna odpowiedź na mojego maila z kluczami i prośbą o dodanie do profilu:
Piotr @ Obsługa Klienta Ubisoft:
Podane przez Pana gry nie obsługują funkcjonalności Uplay, w związku z czym ich przypisanie do konta Uplay nie jest możliwe.
Tylko gry obsługujące funkcjonalność Uplay, oznaczone logo Uplay na opakowaniu pozwalają na przypisanie do biblioteki gier.
Pozdrawiam.