Problem z płatnością kartą na Amazonie

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0

Witam.
Mam problem z płatnością kartą na Amazonie. Chcę kupić Fifę 13 (9,99$), podaję dane karty, klikam zapłać, po czym wyskakuje informacja "Sorry, processing of this order is taking longer than expected".
Karta debetowa z mBAnku, na Steamie działa, wszędzie działa, ale tutaj nie da się zapłacić.
Ktoś może wie jak to rozwiązać, ewentualnie kupił by grę, a ja oddałbym pieniądze na konto lub PayPal?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 298 razy
Podziękowania: 261 razy
Kontakt:

Żeby dokonać zakupu na amerykańskim amazonie musisz wpisać amerykański adres i posiadać kartę MasterCard lub Visę, w innym przypadku zakup będzie niemożliwy.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 61 razy
Podziękowania: 74 razy
Kontakt:

Gdzieś kiedyś czytałem, że czasem mają kłopot z własną infrastrukturą - dokładnie z systemem płatności (sam Amazon lubi często przymulać) - i wtedy pojawiają się takie kwiatki :)
Spróbuj ponownie, za kilka godzin, wtedy na pewno będziesz mógł zakończyć zakupy :)

Pozdrawiam!

EDIT: Przy złym adresie bilingowym pojawia się inny komunikat.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 1 raz
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

To znaczy że za około 4H klucz powinien być w profilu. Na 99% kasę pobrało tylko trzeba poczekać.
Awatar użytkownika
Łowca

Zapłaciłem o 12, o 15 przyszła wiadomość, że płatność została odrzucona. Ok. 16 spróbowałem jeszcze raz i do tej pory nic nie otrzymałem, pieniędzy z konta też nie ściągnęło.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Ja mogę ci na amazonie kupić :)

Wal na steam :)
ODPOWIEDZ