Wasteland 2, 3

Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Mnie na szczęście, anie przed ani po patchu nic się nie sypało. Choć sprzęcik grzeje się ostro (gram na lampku lenovo y510)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 145 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

Ja się zastanawiam nad zakupem :) Na Allegro można mieć grę za ok. 35 zł (z kuponem). Czy jest teraz bardzo dużo bugów i przeszkadzają one w rozgrywce?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

Ja żadnego buga poza crashami po 1 paczu nie uświadczyłem (na bank nic poważnego). Gra pomimo tych crashy przykuwa nadal do monitora.(50 godz na liczniku). Jak lubisz klimaty z F1 i F2 to wsiąkniesz (zalecam rozpoczęcie grania od piątku bo prawie na pewno stracisz poczucie czasu).
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Faktycznie ciężko się oderwać. Gram 2 raz. Za pierwszym razem doszedłem do damonty. Ale musiałem przerobić ekipę. Po patchu zacząłem od nowa. Żałuję, że nie zassałem paczki z portretami. Niektóre są bardzo klimatyczne. Bugi miałem 3. Ale były mało istotne.
Awatar użytkownika
Łowca

zax454 @ co ty ściemniasz z tym allegro i ceną 35zł? Nigdzie poniżej około 60zł nie schodzi ;>
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Wasteland 1+2 PL Edycja Strażnika +DLC Steam Auto kosztuje 55,8 zł skorzystać można ze zniżki -20 zł, więc wychodzi 35,8 zł.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Ale promocja na -20 się skończyła chyba. Znaczy nowych kodów nie wygenerujesz chyba, że masz jakieś niewykorzystane. Przynajmniej nie widzę tego info na stronie apki.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Tak ja mam kupon z wczoraj ważny do 14. Chyba zdecyduje się na zakup, choć teraz ogrywam Divinity :)
Awatar użytkownika
Łowca

To lepiej byście napisali jak te kupony złapać i gdzie je wykorzystać zamiast się chwalić jak dziecko w piaskownicy lizakiem ;>
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Akcja z kuponami się już zakończyła. Możliwe, że będą kolejne. https://kupony.allegro.pl/
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Znalazłem buga dającego nieskończony EXP. Kilkanaście minut i lvl 50. Jeśli kogoś interesują takie rozwiązania to:
Spoiler:pokaż
Awatar użytkownika
Łowca

Mam pytanko - co sądzicie o tych kluczach? Można brać czy raczej jakieś gifty albo ruska dystrybucja?

http://allegro.pl/wasteland-2-steam-klu ... 56968.html

Albo jakąś "pewną" aukcję macie? Wiem - aktualnie na G2A przecena ale nie korzystam z PaySafeCard :(
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

cinecky pisze: Mam pytanko - co sądzicie o tych kluczach? Można brać czy raczej jakieś gifty albo ruska dystrybucja?

http://allegro.pl/wasteland-2-steam-klu ... 56968.html

Albo jakąś "pewną" aukcję macie? Wiem - aktualnie na G2A przecena ale nie korzystam z PaySafeCard :(
STEAM KLUCZ AKTYWACYJNY CD-KEY KOD- może napisz do nich i się zapytaj czy to klucz steam or klucz aktywacyjny or cd key czy kod? Chyba sami nie wiedzą co oferują :D Jak to klucz, który się normalnie aktywuje bez vpn ów to bierz.
Awatar użytkownika
Łowca

Pytanie do was: na necie krąży piracka wersja zajmująca 22gb, na gog.com wersja oryginalna ma niecałe 10gb. Ktoś może mi wyjaśnić czym jest spowodowana ta różnica w rozmiarach?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

Dante2685 pisze: Pytanie do was: na necie krąży piracka wersja zajmująca 22gb, na gog.com wersja oryginalna ma niecałe 10gb. Ktoś może mi wyjaśnić czym jest spowodowana ta różnica w rozmiarach?
musieli na pirata gdzies upchać te wszystkie bitecoin minery:P?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Pewnie chęcią zysków na warezach. :P
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 6 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

12-gigowy crack ;)
Awatar użytkownika
Łowca

Spoko już doczytałem jakoby gog.com stosował mega-super-ultra kompresję plików, a piracka wersja to taki raw meat. Tak czy inaczej dziwne, że do pirata jest chyba z 8 patchy a gog wypuścił zaledwie jeden :P
Dolazłem chyba całkiem daleko, ale i bez żadnych patchy póki co nie uświadczyłem bugów jakichkolwiek, o których to tak wszyscy piszą.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Mi się gog'owa wersja instalowała dosyć długo(ważyła około 10gb) a steam podaje, że wymagane jest 30gb miejsca na dysku.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Zacząłem ostatnio pogrywać w Wasteland 2 i dogrzebałem się czegoś takiego:

Activating the Backer Skill

As a backer, you can activate a unique skill in the game. This is our special thanks to all our backers. To do so, type in "61290" when in dialog with Cpl. Solveig Sefors, the supply officer standing outside at Ranger Citadel. Thank you for your support!

Ponoć skill jest raczej mało przydatny i bardziej służy jako ciekawostka, ale wiąże się z nim pewien błąd/trick. Możemy to mianowicie robić nieskończenie wiele razy otrzymując kolejne książki, które potem możemy sprzedaż za 30$ sztuka. Nie wiem czy jest sens tak sobie upraszczać rozgrywkę, ale niech każdy zdecyduje :)
ODPOWIEDZ