Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Nie ma co na to nadwyrężać palców i zużywać klawiatury dla tych paru negatywnych zdań. Slabizna a te 3 progi to żenada. RBS był rozdawany przez cały miesiąc za darmo.
A Syder Arcade? Wygląda świetnie, ma dobre recenzje, nieprzebundlowany od czasu wejścia na steam, za dolara to nie majątek
hejt nieuzasadniony.

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Nowe bonusy w HiB 12
- The Bridge (Steam + DRM-free)
- Monaco: What’s Yours Is Mine (Steam + DRM-free)
- Race the Sun (Steam + DRM-free)
Po ich odkryciu stwierdzam iż zakup najnowszego HiB 12 okazał się inwestycją lepszą niż przypuszczałem
- The Bridge (Steam + DRM-free)
- Monaco: What’s Yours Is Mine (Steam + DRM-free)
- Race the Sun (Steam + DRM-free)
Po ich odkryciu stwierdzam iż zakup najnowszego HiB 12 okazał się inwestycją lepszą niż przypuszczałem

- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
spotkał się ktoś z grą w HB która ma region locka po dodaniu do konta?
bo parę dni temu dostałem gifta z XCOM ENEMY UNKNOWN i po tym jak aktywował się w steam nie mogę go nawet zainstalować (w zakupach widnieje jako XCOM: Enemy Unknown Russia)
teraz nie bardzo wiem co mam robić napisałem do supportu hb ale nie spieszą się z odpowiedzią
bo parę dni temu dostałem gifta z XCOM ENEMY UNKNOWN i po tym jak aktywował się w steam nie mogę go nawet zainstalować (w zakupach widnieje jako XCOM: Enemy Unknown Russia)
teraz nie bardzo wiem co mam robić napisałem do supportu hb ale nie spieszą się z odpowiedzią
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
nie jestem pewien czy dobry temat, ale skoro te gry poszły w humble bundle, to powiedzcie mi, istnieje jakiś sposób na spolonizowanie tych dwóch części Disciples III ? bo przyjemniej by mi się w to grało po polsku 

- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Aptekarz pisze: spotkał się ktoś z grą w HB która ma region locka po dodaniu do konta?
Gry z HB nie mają blokady. Dodatkowo ich gift'y wymagają aktywacji przez stronę HB.
Wygląda na to że nie kupiłeś nawet gry pochodzącej z ich dystrybucji, tylko z Rosyjskiego Steam'a