o Thor,może obejrze,bo często omijałem tego bohatera Marvela i w sumie kac vegas też
A co do polecenia obejrzcie koniecznie Ralpha Demolke,świetna ta animacja Disneya
Nie tylko gramy: Cotygodniowy przegląd filmów w TV
- Podziękował: 249 razy
- Podziękowania: 393 razy
- Kontakt:
ej... zapomnieliście o najnowszym reality show, dziś 21:30 tvp1:
http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-roz ... szuka-zony
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowania: 20 razy
- Kontakt:
McSnake pisze: ej... zapomnieliście o najnowszym reality show, dziś 21:30 tvp1:
Misja publiczna pełną gębą.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Thora na pewno obejrzę. Oglądałem tylko drugą część i zrobiła na mnie piorunujące wrażenie
Swoją drogą - mam nadzieję, że nie będę miał uczucia powrotu do przeszłości, bo będę już znał dalszą część fabuł... 

- Podziękował: 113 razy
- Podziękowania: 76 razy
- Kontakt:
8.09
CBS Europa, 0:35 - Fisher King - jeden z najlepszych filmów Terry'ego Gilliama, a więc członka legendarnej grupy Monty Python i reżysera takich filmów jak 12 małp, Brazil, Las Vegas Parano, a z nowszych - Parnassus i Teoria wszystkiego.
Ale Kino +, 20:10 - Światła rampy - Charlie Chaplin - cóż więcej trzeba dodawać?
Osobiście to jeden z moich ulubionych filmów Chaplina obok Gorączki złota i Pana Verdoux.
Ale kino +, 1:15 - Tlen - Kapitalny rosyjski film muzyczny. Jeżeli ze zbitką słów "film muzyczny" kojarzycie tylko sieczkę rodzaju Step Up 3D, to gwarantuję Wam, że będziecie zaskoczeni. Wyrypajew to jeden z najciekawszych rosyjskich reżyserów, choć kojarzy się go główne z teatrem.
TCM, 21:00 - Noc amerykańska - dla miłośników (i tych, co nimi dopiero zostaną) francuskiej nowej fali. Trudno przekonywać do takiego kina, warto się z nim samemu zmierzyć. To, co wyróżniało FNF w przeciwieństwie np. do nowej fali w Czechach to bezpośrednie zwroty do widza, rozbijanie fikcji filmowej i celowy schematyzm, który miał wskazywać na sztuczność filmu.
Jest tego oczywiście sporo więcej dziś, ale wspominałem kilkanaście postów wcześniej - jestem leniwy
CBS Europa, 0:35 - Fisher King - jeden z najlepszych filmów Terry'ego Gilliama, a więc członka legendarnej grupy Monty Python i reżysera takich filmów jak 12 małp, Brazil, Las Vegas Parano, a z nowszych - Parnassus i Teoria wszystkiego.
Ale Kino +, 20:10 - Światła rampy - Charlie Chaplin - cóż więcej trzeba dodawać?

Ale kino +, 1:15 - Tlen - Kapitalny rosyjski film muzyczny. Jeżeli ze zbitką słów "film muzyczny" kojarzycie tylko sieczkę rodzaju Step Up 3D, to gwarantuję Wam, że będziecie zaskoczeni. Wyrypajew to jeden z najciekawszych rosyjskich reżyserów, choć kojarzy się go główne z teatrem.
TCM, 21:00 - Noc amerykańska - dla miłośników (i tych, co nimi dopiero zostaną) francuskiej nowej fali. Trudno przekonywać do takiego kina, warto się z nim samemu zmierzyć. To, co wyróżniało FNF w przeciwieństwie np. do nowej fali w Czechach to bezpośrednie zwroty do widza, rozbijanie fikcji filmowej i celowy schematyzm, który miał wskazywać na sztuczność filmu.
Jest tego oczywiście sporo więcej dziś, ale wspominałem kilkanaście postów wcześniej - jestem leniwy

Ostatnio zmieniony 8 wrz 2014, o 11:12 przez taniec_chochola, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
Joe Black genialny film 
Wanted: ścigani- nie przez wszystkich lubiany,ale mi się mimo wszytsko podobał
Mroczny Rycerz - nic dodać nic ując
Przygody tintina - ponoć niezłe,ale musze wyrobyć własną opinie
Gladiator - dla mnie super film
No i Indi Jones 2 jeden z moich ulubionych

Wanted: ścigani- nie przez wszystkich lubiany,ale mi się mimo wszytsko podobał
Mroczny Rycerz - nic dodać nic ując

Przygody tintina - ponoć niezłe,ale musze wyrobyć własną opinie
Gladiator - dla mnie super film
No i Indi Jones 2 jeden z moich ulubionych
Na liście nie wymieniłeś dzisiejszego hitu stacji Sci Fi Universal - "Macki Trójkąta Bermudzkiego" (21:00).
http://www.youtube.com/watch?v=g3t5DtWKpNU
http://www.youtube.com/watch?v=g3t5DtWKpNU
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Jak rozpiska na ten tydzień nie ukaże się jutro do 16:00 to jej w ogóle nie będzie. Dzisiaj nie miałem czasu by to uczynić a także trochę mi się o niej zapomniało.
Dzisiaj odkodowane HBO. O 21:00 "Pod Mocnym Aniołem" Smarzowskiego, polecam i pozdrawiam.
A wcześniej, o 20:00, pierwszy odcinek polskiego serialu "Wataha". Zapowiada się bardzo obiecująco. Odcinek jest już dostępny za darmo na HBO Go.
A wcześniej, o 20:00, pierwszy odcinek polskiego serialu "Wataha". Zapowiada się bardzo obiecująco. Odcinek jest już dostępny za darmo na HBO Go.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 14 razy
- Kontakt:
Jakby "Wataha" nie była robiona przez autorkę "Janosika" to może bym się skusił
Choć z drugiej strony HBO raczej spieprzyć serialu nie da 
Dziś na TVN 7 Ojciec Chrzestny i Gliniarz z beverly hills 2, a na Polsacie Predator 2

Dziś na TVN 7 Ojciec Chrzestny i Gliniarz z beverly hills 2, a na Polsacie Predator 2