Nie wiedziałem gdzie umieścić, więc dam jako dowcip , przypadkowo trafione
http://allegro.pl/galgan-i4534853421.html
Dowcip na dziś!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
W domu pana Mariana dzwoni telefon. Straszliwie skacowany facet podnosi słuchawkę i słyszy:
- Halo, dzień dobry, czy rozmawiam z panem Marianem?
- No - drapie się po brodzie facet.
- Tu salon Mercedesa.
- No?
- Nadszedł już pański samochód, może pan odebrać.
- Jaki, kurna, samochód?!
- Mercedes klasy C.
- Jaki, kurna, Mercedes?
- No czarny metalic, zgodnie z życzeniem. Wczoraj wieczorem wpłacił pan 70% zaliczki...
Pan Marian, zakrywszy słuchawkę, mówi w kierunku leżącego na podłodze kumpla:
- Stefan, my tych pieniędzy wszystkich nie przepili! Auto my kupili!
- Halo, dzień dobry, czy rozmawiam z panem Marianem?
- No - drapie się po brodzie facet.
- Tu salon Mercedesa.
- No?
- Nadszedł już pański samochód, może pan odebrać.
- Jaki, kurna, samochód?!
- Mercedes klasy C.
- Jaki, kurna, Mercedes?
- No czarny metalic, zgodnie z życzeniem. Wczoraj wieczorem wpłacił pan 70% zaliczki...
Pan Marian, zakrywszy słuchawkę, mówi w kierunku leżącego na podłodze kumpla:
- Stefan, my tych pieniędzy wszystkich nie przepili! Auto my kupili!
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Siedzi przy stoliku stary pijak i na talerzyku gania widelcem marynowanego grzybka. Podchodzi barczysty facio, bierze leżący obok nóż i nabija sobie na niego tego grzybka. Wkłada do ust i połyka. Pijak podnosi wzrok i pyta:
- I co przeszedł?
- Przeszedł, bo co?
- A bo mi się sk***iel trzy razy zwrócił.
- I co przeszedł?
- Przeszedł, bo co?
- A bo mi się sk***iel trzy razy zwrócił.
Filmik absolutnie przezabawny. Cudowne było to, jak w jednym momencie prysnął cały klimat i Alien został sprowadzony do jakiegoś zwierzaka, któremu się coś przyczepiło do ogona.
A tych refleksów nie zauważyłem dopóki nie powiedziałeś. To mnie akurat w ogóle nie rozbawiło, bo wygląda tragicznie i rzeczywiście nie wiem, jak mogli coś takiego zrobić. Przecież w tej podłodze można nawet podejrzeć obcego, który stoi za ścianą!
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
oglądałem trochę streamów i gra trzyma w napięciu, po takiej akcji jak tutaj to już do końca gry bym się śmiał z obcego i gra by nie miała sensuŁoś pisze: Filmik absolutnie przezabawny. Cudowne było to, jak w jednym momencie prysnął cały klimat i Alien został sprowadzony do jakiegoś zwierzaka, któremu się coś przyczepiło do ogona.
A tych refleksów nie zauważyłem dopóki nie powiedziałeś. To mnie akurat w ogóle nie rozbawiło, bo wygląda tragicznie i rzeczywiście nie wiem, jak mogli coś takiego zrobić. Przecież w tej podłodze można nawet podejrzeć obcego, który stoi za ścianą!

a co do refleksów, stosunkowo mało jest lokalizacji gdzie się takie pojawiają, chyba że goście streamujący grali na słabszych ustawieniach grafiki