Gry,które was "usypiają".
Eee chyba większość ludzi po prostu wyłącza grę która ich nudzi i do niej nie wraca?
Ja miałem kiedyś zabawną historię z Euro Truck Simulator 2. Pewnego wieczoru/nocy, piwkując sobie delikatnie do kompa, postanowiłem sobie nieco pośmigać po niemieckich autostradach. No i tak po jakiejś godzinie gry, drugim czy trzecim piwie wypitym zacząłem się robić senny, oczy się same zamykały itd. Jako iż jestem uparty, postanowiłem iż "no dowiozę już ten groszek do tego Berlina". Po chwili osunąłem się z krzesła i spadłem na podłogę
Obudziłem tym dziewczynę, ta tylko pokiwała z politowaniem głową...
Nie wiem na ile to wina gry a na ile zmęczenia po pracy, no ale efekt jest taki że gra mnie uśpiła

Nie wiem na ile to wina gry a na ile zmęczenia po pracy, no ale efekt jest taki że gra mnie uśpiła

Raz. Borderlands po długiej pracy 

Football Manager. Ograłem chyba wszystkie możliwe gry piłkarskie na większość znaczących platform tak do menadżerów nie mogę się przekonać. Zawsze przed kolejnymi częściami naczytam się recenzji, opinii i tych wszystkich zachwytów, a potem po zagraniu z godzinkę ten cały hype mi mija. Zagram kilka sparingów, dwa mecze w sezonie i koniec