5 dolarów paypal.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie promocji na kwotę 5 USD.

Panie Michale, wszystkie informacje na temat Pańskiego zapytania zostały już przedstawione. Sprawdziłam Pańskie konto i potwierdzam, że nie otrzymał Pan maila z zaproszeniem do wzięcia udziału w promocji.
Sprzed minuty. W tym momencie przestałem już być miły dla supportu ;)
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Za dużo ludzi musiałoby dostać ten kupon no to się PayPal teraz wykręca jak może.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

WujekSarge pisze:
MSKOTOR pisze: (...) No i to miał być kupon do wykorzystania w sklepach akceptujących płatność PayPal, nie $5 do dyspozycji na koncie.
Co do tego punktu to bym się nie spierał. Dzięki temu można zapłacić np. za grę kupioną na pchlim ;)
Ja sobie zdaję sprawę, że dostać pieniądze na konto jest o wiele lepiej :D Mówię tylko, że to miał być kupon ważny do końca września, więc sami próbując załagodzić sytuację pogrążają się jeszcze bardziej.

Bo jeżeli dadzą jako argument "losowi użytkownicy dostali $5", to po 1) dostali jako kredyty na konto, nie kupon o który się starali 2) nie dostali maila potwierdzającego udział i wygraną w promocji.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

No i ja również dostałem copy-pastę:
Pan z PayPal'a pisze:Panie Michale, dziękujemy za udział w promocji. Jeśli Pan otrzymał wiadomość email, która potwierdza wygraną kuponu rabatowego, to jest Pan szczęśliwym wygranym w powyższej promocji. Jeśli natomiast email taki nie został wysłany do Pana to przykro mi bardzo lecz tym razem nie udało się wygrać.
Dziękuje bardzo i zachęcam do czynnego udziału w promocjach.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Pomęczę go jeszcze...
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

Zapytaj się dlaczego osoby, które takowego maila nie otrzymały to i tak te 5$ dostają. U mnie za każdym razem milczą jak o to pytam.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 26 razy

Współczuje ludziom pracującym w supporcie PP, że nie moga odpisać tego o czym naprawdę myślą o tych waszych mailach :P
Logiczne, że dostali odpowiednie wytyczne w tej kwestii.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

smugglersun pisze: Zapytaj się dlaczego osoby, które takowego maila nie otrzymały to i tak te 5$ dostają. U mnie za każdym razem milczą jak o to pytam.
Zapytałam się ich dlaczego jedni dostają 5$ a drudzy nie to mi już nie odpisują :)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Duska pisze:
smugglersun pisze: Zapytaj się dlaczego osoby, które takowego maila nie otrzymały to i tak te 5$ dostają. U mnie za każdym razem milczą jak o to pytam.
Zapytałam się ich dlaczego jedni dostają 5$ a drudzy nie to mi już nie odpisują :)
Przecież było "losowanie" :trollface:
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Tym razem Pani z PayPal'a pisze:Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu promocyjnego.

Panie Michale, rozumiem, że chodzi o informacje, które pojawiły się w internecie na temat promocji, w której można otrzymać 5 USD.
Oferta została wysłana do wybranych użytkowników za pomocą osobnej komunikacji email i jeśli klient go nie otrzymał, nie bierze udziału w tej promocji, która generalnie nie była przeznaczona na rynek polski. Nie udzielamy informacji o kontach PayPal innych użytkowników.
Jeżeli nie dostał Pan zaproszenia do wzięcia udziału w promocji w wiadomości email wysłanej na adres rejestracji konta, oznacza to, iż nie jest Pan w grupie osób, do których została ona skierowana.
Firma PayPal organizuje wiele promocji i dodatkowych ofert. Jestem przekonana, iż będzie jeszcze wiele możliwości do pozyskania rabatów.
Apeluję również o ostrożność oraz weryfikowanie wiarygodności źródeł informacji dotyczących naszych promocji. Informacje podawane na forach internetowych, których źródła są trudne do zweryfikowania, mogą bowiem stwarzać korzystne warunki dla ataków hackerskich.

Dziękuję i pozdrawiam.
Czyli ci co dostali $5 bez mail'a otrzymali je niezgodnie z regulaminem promocji, oszukaliście przeznaczenie, najs :tak: :D
g-t
Awatar użytkownika
g-t
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Empatia wygrała z pragmatyzmem. Nie ma sensu dla marnych 5 dolców jeszcze bardziej uprzykrzać życie tym biednym ludziom pracującym w supporcie...
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Ci co dostali po $5 ,czekajcie na takie pismo
Po przeprowadzeniu
kontroli Twojego konta podjęliśmy decyzję o zamknięciu go ze względów
bezpieczeństwa.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nie będę spamował supportu o głupie 5 dolanów, ale straciłem do nich sporo zaufania. Jako użytkownik z dwuletnim stażem, płacący podpiętą kartą, zweryfikowanym kontem, miesięcznymi obrotami na poziomie 300-400 złotych (bo za niemal wszystkie internetowe głupotki płacę PP) załapałem się na sam początek akcji, bez żadnych zmian regulaminu itd. i spokojnie czekałem sobie na kupon, a tutaj nie dość że kłamią, to jeszcze pewnie niektórym w drodze "losowania" wpadnie na multikonto... Szkoda mi pracowników, więc nie będę spamował im poczty, ale niesmak na długo pozostanie.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Kuba pisze: Ci co dostali po $5 ,czekajcie na takie pismo
Po przeprowadzeniu
bezpieczeństwa.
Dostałeś taką wiadomość?
Nie bawiłeś się w multikonta czasem?
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2014, o 17:33 przez WujekSarge, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

Po przeprowadzeniu
bezpieczeństwa.

Ale akcja sie robi^^ Grubo po całości

Big Troling :macha:
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Po przeprowadzeniu
bezpieczeństwa.

niezłe jaja :lol:
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Po przeprowadzeniu
bezpieczeństwa.
Mam nadzieję, że czujesz się bezpieczniej. Jestem przekonany, że pozostali tak się właśnie poczuli :trollface:
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

A czy on pisał, że to dostał?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Tym co dostali ciśnienie musiało nieźle skoczyć :D
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękowania: 21 razy
Kontakt:

Nieważne komu zablokowali - ważne, że zablokowali i dzięki temu wszyscy czujemy się bezpieczniej :E
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

Chodzi o to, że pewnie nikt nie dostał takiej wiadomości. Zresztą autor tamtego posta nie pisał, że ktoś to dostał.
Zablokowany