5 dolarów paypal.

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 280 razy
Podziękowania: 288 razy
Kontakt:

Witam,
na stronie głównej łowców gier jest pokazana promocja paypal na 5 dolarów. Niestety, Comodo pokazuje taki oto komunikat:http://scr.hu/33l8/27hto. A opera informuje o nieprawidłowym certyfikacie. Co o tym sądzicie?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 93 razy
Podziękowania: 96 razy
Kontakt:

Natan pisze: Witam,
na stronie głównej łowców gier jest pokazana promocja paypal na 5 dolarów. Niestety, Comodo pokazuje taki oto komunikat:http://scr.hu/33l8/27hto. A opera informuje o nieprawidłowym certyfikacie. Co o tym sądzicie?
Mi na operze nic nie wyświetlało
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 0
Kontakt:

Najlepszym sposobem na rozwiązanie problemu jest Google chrome + narzędzie/wtyczka ZenMate. Przydaje się przy bardzo wielu okazjach.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

Bielo7 pisze: Najlepszym sposobem na rozwiązanie problemu jest Google chrome + wtyczka ZenMate. Przydaje się przy bardzo wielu okazjach.
do czego ta wtyczka?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Pod względem skuteczności Comodo jest na poziomie Avasta i lubi też sypać fałszywymi alarmami. Dobry ma za to firewall. A sama strona jest bezpieczna.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Nie wiem co masz do avasta ale używam go prawie od zawsze i nigdy problemów z wirusami.
Lepiej za dużo alarmów niż miałby cos przepuścić.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Ja mam opere i nic mi nie wyskoczyło.
Akcja i tak została już zakończona :D
Awatar użytkownika
Łowca

Zauwazylem ze Comodo ma troche problemow dla mnie z ta promocjo. Normalny chrome dzaial ok, tez opera... zadnych tez problemow z 'click-bait' tez. Sprobuj na innym przeglondarce, lub zaryzykuj na malo wazne konto paypal.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

czy tylko mi nic nie przyszło na maila po "wypełnieniu oferty"?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 3 razy
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

Też nic na razie nie dostałem. Może na weekend wyślą. Mieli wysłać w tygodniu.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

Mieli wysłać ale "This offer is only valid for customers who received a direct communication rom PayPal Inc. or a paypal.com offer."
MDA
Awatar użytkownika
MDA
Wiedźmin
Podziękował: 1021 razy
Podziękowania: 365 razy
Kontakt:

To była jak widać taka dęta oferta. Chodziło o wyłudzenie danych z ankietki. No cóż, podziałało jak widać. Mógłbym być złośliwy, ale nie mam dziś ochoty.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 5 razy
Podziękowania: 45 razy
Kontakt:

MDA pisze: To była jak widać taka dęta oferta. Chodziło o wyłudzenie danych z ankietki. No cóż, podziałało jak widać. Mógłbym być złośliwy, ale nie mam dziś ochoty.
No tak.. Paypal wyłudził mój adres mailowy, który zna od kilku lat.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 8 razy
Kontakt:

Raczej chodziło o coś innego. Duża część ludzi nie chce weryfikować kont PP (częśc jest na fake-owe dane a część nie ma ochoty dowiązywać do PP ani karty ani rachunku bankowego). Problem jest w tym, że masa kont z falszywymi danymi jest wykorzystwywana do oszustw (fałszywe reklamacje + wogule idiotyczna obsługa reklamacji jako takich przez PP, chargeback itp). W efekcie od PP odsuwa się część przedsiębiorców (m.in. dlatego nie kupisz przez PP cyfrowej dystrybucji niczego na muve). Takie akcje zapewnie mają zachęcić rzeczywistych użytkowników do weryfikacji konta i poprawienia wizerunku firmy.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Przy założeniu, że większość wypełniła tą ankietę zgodnie z prawdą(a wiadomo jak z tym jest ;)) to mają rozeznanie za co najczęściej ludzie płacą w Internecie. To nie jest takie bez sensu...
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 2 razy
Kontakt:

a coś ty w tej ankiecie nieprawdziwego podał ?, gdyby PP chciało weryfikować podejrzane konta to robiło by to tak jak zawsze blokada konta pod jakimś tam pretekstem najlepiej jeszcze jak się na nim znajduje kasa

to była zwykła akcja promocyjno reklamowa
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

1.Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu rabatowego.
Panie Kamilu, przykro mi bardzo, jeśli Pan nie otrzymał wiadomości email potwierdzającą wygranie kuponu rabatowego to niestety nie jest Pan w gronie osób wygranych.
Zachęcam jednak do czynnego udziału w promocjach.

2. Panie Kamilu, pragnę poinformować, iż nie było żadnej zmiany w regulaminie. Kampania nie obejmuje krajów europejskich. Kampania była przeprowadzana wśród nowych użytkowników krajów amerykańskich.
Awatar użytkownika
VIP
Discord: sergeron#0799
Podziękował: 139 razy
Podziękowania: 144 razy
Kontakt:

A to moja:
Panie Piotrze, zapoznałem się z Pana kontem PayPal i potwierdzam, że powinien być Pan uwzględniony w ramach promocji. W związku z tym, by przyspieszyć wydanie kuponu, ręcznie przyznałem te środki na Pańskie saldo konto PayPal. Srodki są już dostępne w saldzie.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

sergeron, dostałeś wcześniej jakiegokolwiek maila wcześniej? Support paypala kłamie w żywe oczy ludziom. Ewidentnie nie chcą wysyłać pieniedzy bo ta sama osoba odpisuje wielu ludziom zupełnie sprzeczne rzeczy
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 9 razy
Kontakt:

kubekherbaty pisze: 1.Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie kuponu rabatowego.
Panie Kamilu, przykro mi bardzo, jeśli Pan nie otrzymał wiadomości email potwierdzającą wygranie kuponu rabatowego to niestety nie jest Pan w gronie osób wygranych.
Zachęcam jednak do czynnego udziału w promocjach.

2. Panie Kamilu, pragnę poinformować, iż nie było żadnej zmiany w regulaminie. Kampania nie obejmuje krajów europejskich. Kampania była przeprowadzana wśród nowych użytkowników krajów amerykańskich.
Mylisz się, to promocja dla niektórych krajów europejskich:

"Szanowny Panie Grzegorzu, Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal w sprawie bonu upominkowego. Panie Grzegorzu, sprawdziłam Pańskie konto PayPal i widzę, że nie otrzymał Pan od nas maila promocyjnego. Promocja, o której Pan wspomniał obejmowała tylko niektóre kraje europejskie. Dziękuję i pozdrawiam."
:trollface:
Zablokowany