Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.
Używam Gmaila - spróbowałem wysłać Warlockana drugi ades e-mail - doszedł bez problemu, a na Gmail cisza. Z innych serwisów maile dochodzą płynnie. Dziwne...
Używam Gmaila - spróbowałem wysłać Warlockana drugi ades e-mail - doszedł bez problemu, a na Gmail cisza. Z innych serwisów maile dochodzą płynnie. Dziwne...
- Podziękował: 1377 razy
- Podziękowania: 1315 razy
- Kontakt:
a w tych innych zakładkach typu "spolecznosc" "oferty" sprawdzałeś?MaciekMaciek87 pisze: Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 15 razy
- Kontakt:
Sprawdzałem, i tam też nic nie ma - ani potwierdzenia zakupu bundla, ani linku do darmowej gry. Spam też pusty. Co ciekawe przed chwilą otrzymałem reklamę nowego bundla HB, więc tym bardziej się dziwę czemu te poprzednie maile do tej pory nie dotarły.Armin pisze:a w tych innych zakładkach typu "spolecznosc" "oferty" sprawdzałeś?MaciekMaciek87 pisze: Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
ależ przykre jest to sztuczne podbijanie średniej przez HB.. smutne to się robi, bo poprzednie HiBy nie miały chorych udziwnień w postaci 10 progów z kosmicznymi cenami. Gdyby nie wyższe progi to BTA pewnie byłoby w okolicach 3$ jak za starych dobrych czasów
Pierwszy Humble Bundle od dawna, z którego nie mam żadnej gry. W końcu najciekawsze indyki ostatnich czasów. Brakuje tylko wciąż Don't Starve
gry, którą wszyscy widzieli w HIBie dobre wieki temu. Ciekawe na jakie bonusy można liczyć, raczej stawiam jakieś powtórki jak to często bywa.
Jak BTA nie spadnie sensownie to zapewne poczekam na promocję z 5$ na Paypal i wezmę 3 próg z Prison Architectem.

Jak BTA nie spadnie sensownie to zapewne poczekam na promocję z 5$ na Paypal i wezmę 3 próg z Prison Architectem.
- Podziękował: 489 razy
- Podziękowania: 111 razy
- Kontakt:
a czy do HB działa ten kupon?Revan pisze: Pierwszy Humble Bundle od dawna, z którego nie mam żadnej gry. W końcu najciekawsze indyki ostatnich czasów. Brakuje tylko wciąż Don't Starvegry, którą wszyscy widzieli w HIBie dobre wieki temu. Ciekawe na jakie bonusy można liczyć, raczej stawiam jakieś powtórki jak to często bywa.
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
7$ za pewnie 8-10 gier (liczę gry jakie dojdą ) nie jest złą ceną. Aczkolwiek szkoda, że nie kupi się ich(i kolejnych bundli) za 3-4$.
Według mnie nikt nie dostanie tego kuponu zniżkowego, PP ma wywalone na ewentualny hejt-> ludzie przestaną z niego korzystać ?
Jeśli wysyłają ups/dhl em to zapewne dostaniesz w ciągu 7-14 dni (zwykły fracht). Zapewne jest gdzieś info czym i w jakich terminach wysyłają. Co do bezpieczeństwa... tam gdzie pracują nasi rodacy istnieje niestety ryzyko zniknięcia zawartości. Jeśli miałoby iść zwykła pocztą to osobiście nie zaryzykowałbym.
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2014, o 20:51 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
7$ wydam na pewno bo aż 3 gry, które chciałem mieć koniecznie, do tego z bundla żadnej gry póki co nie mam (może bonusy to zmienią), ale szkoda nie ceny BTA, a tego że HB sztucznie to podwyższa.
Jakieś przypuszczenia co do bonusów?
Spelunky?
Jakieś przypuszczenia co do bonusów?
Spelunky?
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
Kupiłem za dolara, a w możliwości dopłaty mam total - 2dolary , o co chodzi?
Edit. Zmienili, a miałem możliwość kupić bta za dopłatą 5,12 USD... Chociaż pewnie nie kupię bta, z indie to raczej interesują mnie tower defensy.
Edit. Zmienili, a miałem możliwość kupić bta za dopłatą 5,12 USD... Chociaż pewnie nie kupię bta, z indie to raczej interesują mnie tower defensy.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, o 07:05 przez tigritron, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Również zainteresował mnie próg 65$ ale głównie interesuje mnie kwestia cła. Orientuje się ktoś, czy nasi celnicy mogą mi dowalić nadprogramową dopłatę do paczki?
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Bastion po raz 4 czy 5 ?

Mogą. Wszystko zależy "jako co" zostanie paczka nadana i czy będzie podana jej rzeczywista wartość. Teoretycznie paczka do wartości 150 e jest zwolniona z dodatkowych opłat, ale...
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2014, o 21:03 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.