Humble Choice – temat ogólny

Paczki gier z grami indie i nie tylko
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

ja wysłałem 3 i każdy to inny
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

obczajcie drugi prog we flash sale :)
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz
Kontakt:

Nowy flash bundle - czy gra z progu 8$ nie była przez pewną chwilę za darmo?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 35 razy
Podziękowania: 17 razy
Kontakt:

Była najpierw za vote'a, potem za darmo przez dłuższy czas (bo 250 tysięcy sztuk), a na Steamie jest za 3 euro bez promocji.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Próg 8$ jest wręcz boski. Nic tylko brać :trollface:
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Na Allegro juz pierwszy Janusz.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 15 razy
Kontakt:

Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.

Używam Gmaila - spróbowałem wysłać Warlockana drugi ades e-mail - doszedł bez problemu, a na Gmail cisza. Z innych serwisów maile dochodzą płynnie. Dziwne...
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 1377 razy
Podziękowania: 1315 razy
Kontakt:

MaciekMaciek87 pisze: Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.

Używam Gmaila - spróbowałem wysłać Warlockana drugi ades e-mail - doszedł bez problemu, a na Gmail cisza. Z innych serwisów maile dochodzą płynnie. Dziwne...
a w tych innych zakładkach typu "spolecznosc" "oferty" sprawdzałeś?
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

MadHunter pisze: Próg 8$ jest wręcz boski. Nic tylko brać :trollface:

Pamiętajmy ideą Humble Bundle jest wspieranie akcji charytatywnych. Gry są dodatkiem, jak się nie podoba to powinno obejść się bez Echa ;)
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Armin pisze:
MaciekMaciek87 pisze: Czy tylko ja mam problem z otrzymywaniem maili od Humbli? Nie otrzymałem ani linku do darmowej gry, ani potwierdzenia zakupu bundla. Obie pozycje są widoczne na stronie mojej biblioteki HB.

a w tych innych zakładkach typu "spolecznosc" "oferty" sprawdzałeś?
Sprawdzałem, i tam też nic nie ma - ani potwierdzenia zakupu bundla, ani linku do darmowej gry. Spam też pusty. Co ciekawe przed chwilą otrzymałem reklamę nowego bundla HB, więc tym bardziej się dziwę czemu te poprzednie maile do tej pory nie dotarły.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

Update: O 1 w nocy wszystkie zaległe maile doszły - pewnie lag serwera.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

ależ przykre jest to sztuczne podbijanie średniej przez HB.. smutne to się robi, bo poprzednie HiBy nie miały chorych udziwnień w postaci 10 progów z kosmicznymi cenami. Gdyby nie wyższe progi to BTA pewnie byłoby w okolicach 3$ jak za starych dobrych czasów
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 175 razy
Podziękowania: 58 razy
Kontakt:

Pierwszy Humble Bundle od dawna, z którego nie mam żadnej gry. W końcu najciekawsze indyki ostatnich czasów. Brakuje tylko wciąż Don't Starve -> gry, którą wszyscy widzieli w HIBie dobre wieki temu. Ciekawe na jakie bonusy można liczyć, raczej stawiam jakieś powtórki jak to często bywa.
Jak BTA nie spadnie sensownie to zapewne poczekam na promocję z 5$ na Paypal i wezmę 3 próg z Prison Architectem.
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ponieważ przymierzam się do progu 65$ chciałbym zapytać o opinię kogoś, kto już wcześniej takie coś zamawiał. Jak długo czeka się na przesyłkę i czy jest to bezpieczne?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 489 razy
Podziękowania: 111 razy
Kontakt:

Revan pisze: Pierwszy Humble Bundle od dawna, z którego nie mam żadnej gry. W końcu najciekawsze indyki ostatnich czasów. Brakuje tylko wciąż Don't Starve -> gry, którą wszyscy widzieli w HIBie dobre wieki temu. Ciekawe na jakie bonusy można liczyć, raczej stawiam jakieś powtórki jak to często bywa.
Jak BTA nie spadnie sensownie to zapewne poczekam na promocję z 5$ na Paypal i wezmę 3 próg z Prison Architectem.
a czy do HB działa ten kupon?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: ależ przykre jest to sztuczne podbijanie średniej przez HB.. smutne to się robi, bo poprzednie HiBy nie miały chorych udziwnień w postaci 10 progów z kosmicznymi cenami. Gdyby nie wyższe progi to BTA pewnie byłoby w okolicach 3$ jak za starych dobrych czasów
7$ za pewnie 8-10 gier (liczę gry jakie dojdą ) nie jest złą ceną. Aczkolwiek szkoda, że nie kupi się ich(i kolejnych bundli) za 3-4$.

Według mnie nikt nie dostanie tego kuponu zniżkowego, PP ma wywalone na ewentualny hejt-> ludzie przestaną z niego korzystać ?

PostScript pisze: Ponieważ przymierzam się do progu 65$ chciałbym zapytać o opinię kogoś, kto już wcześniej takie coś zamawiał. Jak długo czeka się na przesyłkę i czy jest to bezpieczne?
Jeśli wysyłają ups/dhl em to zapewne dostaniesz w ciągu 7-14 dni (zwykły fracht). Zapewne jest gdzieś info czym i w jakich terminach wysyłają. Co do bezpieczeństwa... tam gdzie pracują nasi rodacy istnieje niestety ryzyko zniknięcia zawartości. Jeśli miałoby iść zwykła pocztą to osobiście nie zaryzykowałbym.
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2014, o 20:51 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 75 razy
Podziękowania: 145 razy
Kontakt:

7$ wydam na pewno bo aż 3 gry, które chciałem mieć koniecznie, do tego z bundla żadnej gry póki co nie mam (może bonusy to zmienią), ale szkoda nie ceny BTA, a tego że HB sztucznie to podwyższa.

Jakieś przypuszczenia co do bonusów?
Spelunky?
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 7 razy
Podziękowania: 16 razy
Kontakt:

Kupiłem za dolara, a w możliwości dopłaty mam total - 2dolary , o co chodzi?
Edit. Zmienili, a miałem możliwość kupić bta za dopłatą 5,12 USD... Chociaż pewnie nie kupię bta, z indie to raczej interesują mnie tower defensy.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2014, o 07:05 przez tigritron, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 47 razy
Podziękowania: 67 razy
Kontakt:

Również zainteresował mnie próg 65$ ale głównie interesuje mnie kwestia cła. Orientuje się ktoś, czy nasi celnicy mogą mi dowalić nadprogramową dopłatę do paczki?
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 31 razy
Podziękowania: 61 razy
Kontakt:

smugglersun pisze: 7$ wydam na pewno bo aż 3 gry, które chciałem mieć koniecznie, do tego z bundla żadnej gry póki co nie mam (może bonusy to zmienią), ale szkoda nie ceny BTA, a tego że HB sztucznie to podwyższa.

Jakieś przypuszczenia co do bonusów?
Spelunky?

Bastion po raz 4 czy 5 ? :D Raczej nic nowego nie dadzą, stawiam na kotlety. Co do sztucznego podwyższania: z progiem 15$ im za bardzo nie wyszło, za to przy bundlach z 8 i 10$ BTA szybko zbliżało się do tych progów (bundle z hamerwatch i starboundem), więc przy podobnych progach(z ciekawa gra) cena za BTA będzie mniej korzystna dla nas: łowców okazji.

MadHunter pisze: Również zainteresował mnie próg 65$ ale głównie interesuje mnie kwestia cła. Orientuje się ktoś, czy nasi celnicy mogą mi dowalić nadprogramową dopłatę do paczki?
Mogą. Wszystko zależy "jako co" zostanie paczka nadana i czy będzie podana jej rzeczywista wartość. Teoretycznie paczka do wartości 150 e jest zwolniona z dodatkowych opłat, ale...
Ostatnio zmieniony 9 wrz 2014, o 21:03 przez warhameron, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ