Ulubione gry forumowiczów
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
ja preferuje bardziej MMO
C9 (continent of the ninth EU) , Dragon nest Sea i Eu , plus kochany lol
ale jesli mowa o zwyklych tytulach to Starcraft 1 z dodatkiem , diablo 1 i 2 , tybieran sun tez stary (lubie te gry z uwagi ze nie ma juz gier z taka trudnoscia/grafika/pomyslem )

Batman Arkham City - zawsze mogę w to zagrać. Nie ważne ile razy uruchomię - genialne.
- Podziękowania: 10 razy
- Kontakt:
Seria Borderlands. Udało mi się pudełkową wersję przypisać do steam (dzieki gearbox), to znów będę mógł zagrywać się w ten tytuł. W Borderlands 2 ponad 380 h i na tym nie koniec, bo po kupnie nowego komputera powracam do gry! Nadchodzi Borderlands the Pre-Sequel. Czego chcieć więcej.
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
WarCraft: Orcs and Humans - W sumie pierwsza gra w którą grałem na swoim pierwszym PC. Ale miłość do niej została. 
Call of Duty - Pierwsza część jest miodna. Kilkanaście razy przeszedłem i dalej lubię powracać do niej.
Seria Mass Effect - Cała seria świetna. Tyle, że "3" już nie tak bardzo. Ale dalej to Mass Effect. Ukończona kilka razy.
Wiedźmin - Lubię drugą część, ale pierwsza jest jest o wiele lepsza. Strasznie wciągająca fabuła.
Crysis - Ale kolejny raz tylko pierwsza część. Gdy pierwszy raz zagrałem to przez całą grę powtarzałem ciągle "wow". I za każdym razem jak ją ponownie przechodzę to odczucia są dalej takie same.

Call of Duty - Pierwsza część jest miodna. Kilkanaście razy przeszedłem i dalej lubię powracać do niej.
Seria Mass Effect - Cała seria świetna. Tyle, że "3" już nie tak bardzo. Ale dalej to Mass Effect. Ukończona kilka razy.
Wiedźmin - Lubię drugą część, ale pierwsza jest jest o wiele lepsza. Strasznie wciągająca fabuła.
Crysis - Ale kolejny raz tylko pierwsza część. Gdy pierwszy raz zagrałem to przez całą grę powtarzałem ciągle "wow". I za każdym razem jak ją ponownie przechodzę to odczucia są dalej takie same.
- Podziękował: 18 razy
- Podziękowania: 37 razy
- Kontakt:
CS:Go i Mass effect. Oba są świetnymi pożeraczami czasu. Trylogię ME przeszedłem już z 8-9 razy i za każdym razem mam sporo frajdy grając. Niesamowita fabuła oraz decyzje, które możemy podejmować sprawiają, że gra się nie znudzi. Cs'a nie trzeba przedstawiać 

- Discord: Mam, potwierdzam ;3
- Podziękował: 545 razy
- Podziękowania: 51 razy
Lista tyczy się tylko gier na PC
Ściganka
Need for Speed - Porsche Unleashed, Mobil 1 British Rally Championship oraz Rally Championship Extreme, ProRally 2001, Rayman M, Wyścigi Wykrętów, Stunt GP, Toon Car, seria Trackmania (z wyłączeniem drugiej edycji typu Canyon itp.), Midtown Madness 2, Test Drive 6 oraz Unlimited, Crashday, Evolution GT, Carmageddon z dodatkiem oraz TDR 2000, Whiplash - Fatal Racing, Buzzing Cars, GT Legends, GTR 2, seria Xpand Rally, TOCA Touring Cars oraz Race Driver 2, Race Cars, Struś Szybki Lopez, Crime Scene Manhattan, MegaRace 3, Ski-Doo X-Team Racing (ta z 2001), Mashed, Mini Car Racing, Big Mutcha Truckers, Ford Racing 2, Midnight Racing - Long Night, Maluch Racer i Poldek Driver
Przygodówka
Szymek Czarodziej 3D (oczywiście z polskim dubbingiem), Hokus Pokus i Na Kłopoty Różowa Pantera, Wacki - Kosmiczna Roz(g)rywka
Platformówka (vel. gry akcji/przygodowe itp.)
Kapitan Pazur, seria Rayman, Lego Star Wars II, Harry Potter i Kamień Filozoficzny oraz Komnata Tajemnic, Kangurek KAO (1 i 2), FOX Jones, Blade Kitten, Woody Woodpecker - Escape from Buzz Buzzard Park, Asterix i Obelix XXL 2, Duke Nukem - Manhattan Project, Sonic Adventure DX Director's Cut, Tangoo & Ullashong, Uniminipet, Krasnale 2, Best Friends (2002)
Strategia (wszystkie rodzaje)
Warlords Battlecry II, Earth 2150 (zwłaszcza Lost Souls za najciekawszą historię w RTSach), Combat Mission - Beyond Overlord, S.W.I.N.E., Europa Universalis II, Massive Assault, Silent Storm, Laser Squad Nemesis, Commandos 1 oraz 2, Gunlok, Codename Panzers - Phase One oraz Phase Two, Empire Earth II, Warhammer 40K Dawn of War z dodatkami, seria Ground Control, Settlers 3, Alien Nations 2, American Conquest, Evil Genius, DEFCON, Company of Heroes z dodatkami, Freedom Force vs. 3rd Reich, Heroes of Might and Magic II (tak - DRUGA część) oraz V, Praetroians, Ghost Master, Command&Conquer (tylko seria Red Alert), Medieval II - Total War z dodatkami, Submarine Titans, Sudden Strike 2, Warrior Kings - Battles, R.U.S.E., seria Worms (wszystkie od części 2 do 4)
RPG (wszystkie rodzaje)
seria TES (głównie Morrowind), Mount&Blade, seria Fallout, Sacred, seria Vampire The Masquerade, Star Wars - Knights of the Old Republic 1 i 2, Fable
Strzelanka (wszystkie rodzaje)
Serious Sam First Encounter oraz Second Encounter, Medal of Honor Allied Assault, Star Wars - Republic Commando, Armed and Dangerous, Battlefield 1942, Hired Team Trial Gold, Chrome, Postal 2 (oczywiście wersja PL), Mafia, seria Driver, Unreal Tournament (wszystkie), F.E.A.R. z dodatkami, Kane&Lynch - Dead Man, Return To Castle Wolfenstein, BRINK, Red Faction, seria S.T.A.L.K.E.R., Far Cry 2, Rainbow Six Rouge Spear - Black Thorn oraz Raven Shield z dodatkiem Athena Sword, Operation Flashpoint Cold War Crisis, Red Orchestra, Half Life 2, Iron Storm, seria Alien Shooter, seria Hitman (do 4 części), Painkiller - Battle out of Hell, Mortyr 2 - For Ever
Akcja (wszystkie rodzaje)
Enclave, Legacy of Kain - Soul Reaver 2 oraz Defiance, Devil May Cry 4, Teenage Mutant Ninja Turtles (ta z 2003), Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay, Jets&Guns, AirStrike 3D, Thunder Wolves, DeadRising 2, Stubbs The Zombie in a Rebel Without a Pulse, Resident Evil 3 - Nemesis, Just Cause, Little Fighters 2, Dark Messiah of Might&Magic, Bad Day LA, Sid Meier's Pirates!
Sportowa (wszystkie rodzaje)
Skoki Narciarskie 2006, RTL Ski Jumping 2007, Deluxe Ski Jump 3, Olimpijskie Zmagania 2002 (wyjątkowo), Chaos League, Blob Volley (pierwsza edycja), Tony Hawk Pro Skater 4
Tycoon
RollerCoaster Tycoon 2, Traffic Giant, Transport Giant, Pizza Connections 2, Restaurant Empire, Sid Meier's SimGolf!, Moon Tycoon, The Movies, Jurassic Park - Operation Genesis, Ski Resort Tycoon
SpaceSim/4X/Space Strategy
Taychon - the Fringe, Freelancer, Darkstar One, Sins of a Solar Empire, Nexus - Jupiter Incident, Space Empires IV Deluxe, Homeworld - Raider Retreat, Galactic Civilizations
Logiczne
Beat Up a Millionaire, Sąsiedzi z Piekła Rodem 1 i 2, Colobot, Puzzle Station, Portal, Puzzle Quest, Boomerang Breaker
Celowniczki
Kurcze Pieczone, Kurka Wodna 2 oraz 3, Władca Bulionu, House of the Dead III
Symuatory (wszystko poza SpaceSim)
Commanche 4, Trainz Railroad Simulator 2004 (oraz 2006 - tylko mniej niż bardziej), Search&Rescue 3 oraz 4, SlamTilt Resurrection
Edukacyjne dla dzieci (i niektórych dorosłych)
Smokule Abecadło, Tell Me More KIDS Angielski, Matma - Przygody w Cyfrolandii
Ściganka

Przygodówka

Platformówka (vel. gry akcji/przygodowe itp.)

Strategia (wszystkie rodzaje)

RPG (wszystkie rodzaje)

Strzelanka (wszystkie rodzaje)

Akcja (wszystkie rodzaje)

Sportowa (wszystkie rodzaje)

Tycoon

SpaceSim/4X/Space Strategy

Logiczne

Celowniczki

Symuatory (wszystko poza SpaceSim)

Edukacyjne dla dzieci (i niektórych dorosłych)

Shadow of the Colossus, Fallout: New Vegas, Seria Mass Effect, Batman: Arkham Knight, Kotor 1 i 2 i pierwszy Bioshock, Football Manager i oczywiscie Civka 5 ( i pewnie 6 w przyszlosci
)

- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Seria Wiedźmin (ulubiona trójka i uważam ją za najlepszą grę ever. Ksiązki też kocham i czytałem je po kilka razy), seria Mass Effect, seria The Elder Scrolls (w każdą z 5 części grałem, choć najdłużej w Obliviona), Rocket League, FIFA, seria Fallout, Life is Strange; ze znajomymi różne survivale, ale przede wszystkim ARK: Survival Evolved; Civilization V.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Dying Light <- W szczególności co-op 
Wiedźmin 3 <- W sumie to tak nie wiem co takiego sprawiło to, może muzyka?
Titanfall <- "Wait for Titanfall"
The Talos Principle <- Zagadki i ta filozoficzna nuta
Volume <- Definitywnie muzyka

Wiedźmin 3 <- W sumie to tak nie wiem co takiego sprawiło to, może muzyka?

Titanfall <- "Wait for Titanfall"
The Talos Principle <- Zagadki i ta filozoficzna nuta
Volume <- Definitywnie muzyka
* Seria Gears of War - zwłaszcza dwójka, która miała moim zdaniem najlepsze zakończenie z wszystkich części serii - choć może "4" ma lepsze, nie wiem - nie grałem jeszcze?
* Neverwinter Nights - mam jakiś sentyment to tej gry, bo to moje pierwsze RPG, które ogrywałem
* Dawn of War oraz Company of Heroes - jak RTS-ów nie lubię, to Dow i CoH ubóstwiam
* Deus Ex: Bunt Ludzkości - za świat wykreowany
*NFS: Underground & Underground 2 - diody, spojlery, lakiery, pomarańczowe felgi i audio w bagażniku
*seria NBA 2K - bo Houston Rockets

* Neverwinter Nights - mam jakiś sentyment to tej gry, bo to moje pierwsze RPG, które ogrywałem
* Dawn of War oraz Company of Heroes - jak RTS-ów nie lubię, to Dow i CoH ubóstwiam
* Deus Ex: Bunt Ludzkości - za świat wykreowany
*NFS: Underground & Underground 2 - diody, spojlery, lakiery, pomarańczowe felgi i audio w bagażniku

*seria NBA 2K - bo Houston Rockets