Uwaga! Oszust

Dyskusja o wszystkim co dotyczy Łowcygier.pl
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 1 raz

qwerty1991 pisze: chociazby przez rozmowe, inna osoba kupująca inna gre wyraznie sie pytala czy to aby napewno ta wersja itp itd. Ja powiedziałem połowe moge oddac , mimo iz to ja bede stratny. Jeśli kupujący sie nie godzi to trudno.
PapuT ale niech sie postawi tez w mojej :) mam stracic klucz i większosc kasy, chyba trzeba być ludzmi, jak widac pisze tu , wyjasniam a mógłbym iśc i nie patrzec w tą strone ;)
A niby co zrobił - patrz pierwszy screen w temacie?
Potwierdziłeś, że masz Viscera Cleanup Detail, tymczasem posiadając Viscera Cleanup Detail: Santa's Rampage. Faktycznie, nie ma żadnej różnicy :gwizdany:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, o 20:34 przez Ramsey, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 15 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

qwerty1991 pisze: no ale równie dobrze może to on wykorzystał błąd w nazwie przez co ma klucz i chce te 2.50.
Ta, godzinami myślał jak cię podejść.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

qwerty1991 pisze: chociazby przez rozmowe, inna osoba kupująca inna gre wyraznie sie pytala czy to aby napewno ta wersja itp itd. Ja powiedziałem połowe moge oddac , mimo iz to ja bede stratny. Jeśli kupujący sie nie godzi to trudno.
PapuT ale niech sie postawi tez w mojej :) mam stracic klucz i większosc kasy, chyba trzeba być ludzmi, jak widac pisze tu , wyjasniam a mógłbym iśc i nie patrzec w tą strone ;)
Bez urazy, ale to śmieszne jak się tłumaczysz i kombinujesz. To trochę tak że "okradłem kogoś, ale teraz idę do więzienia więc to ja jestem poszkodowany." Facepalm.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Temat trochę bez sensu... wielka afera, przyklejanie etykiet... Przeczytałem ich rozmowę i nie było tak, że sprzedający się totalnie wypiął więc nazywanie go oszustem jest trochę krzywdzące. Z drugiej strony powinien wiedzieć co sprzedaje, a już na pewno nie powinien zrzucać winy na kupującego... Jednak sami wiecie jak to z tymi wersjami gier czasem jest - istny sajgon:P (nie żebym jakoś specjalnie bronił sprzedającego, tak tylko napomknąć chciałem). Nie ma tu w sumie dobrego rozwiązania, bo nie mówiąc już o tym kto jest winny to każdy jest też trochę pokrzywdzony. Skoro sprzedana gra na steamie jest 3 razy tańsza od tej właściwej to niech sprzedający zwróci 2/3 ceny( + rabat na zakup następnej :E ).
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 2 razy

Pani z która również wyszło nieporozumienie z tego powodu doszła ze mna do porozumienia zostawiła sobie klucz bo go nie użyła oddalem połowe pieniedzy i jest ok :)
Z tym panem nadal czekam na wyjasnienie, połowe moge zwrócic
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 0
Kontakt:

qwerty1991 pisze: PapuT ale niech sie postawi tez w mojej :) mam stracic klucz i większosc kasy, chyba trzeba być ludzmi, ;)
Twój błąd, Ty ponosisz konsekwencje. Takie życie. Raz popełnisz błąd i stracisz raz ktoś inny.
To nie jest duża kwota.Razem 3.50 wyjdzie?A widzsz co inni już o Tobie sądzą.
A przynajmniej jakiś będziesz honorowy.

Pomijam fakt, że masz zarzuty do kupującego.
Ostatnio zmieniony 20 sie 2014, o 20:38 przez PapuT, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Ziomek, czytam i nie wierze, ze mozna sie tak kompromitowac. Przestan byc cebulakiem i oddaj mu kase. Do czego to doszlo...
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Sprzedam mercedesa w kontenerze, możesz zajrzec dopiero po dokonaniu zakupu... A w środku polonez.
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

litości...
Zablokowany