Dzięki!reaper pisze: Robię porządki z kluczami może komuś się przyda:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
dziękujęreaper pisze:Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.

Dzięki!bobule pisze: Jakby ktoś jeszcze jakimś cudem nie miał The Ship to niech doda mnie do znajomych i się do mnie odezwie to wyślę w formie gifta.
http://steamcommunity.com/id/bobule/
Mam do oddania dwie kopie gry The Ship na steam. Jeśli jest ktoś zainteresowany, proszę o podanie emaili na pw.
Edit: Poszły.
Edit: Poszły.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
2x The Ship - 2 Pack Gift. Kto pierwszy ten przed drugim i dostanie, Kappa.
// Poszło.
// Poszło.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, o 01:41 przez karven1000, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Klucz do nosgoth:
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Na jaką to jest platformę ?
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 3 razy
- Kontakt:
Na żadną. Aktywuje się na stronie projektu/gry.
http://www.nosgoth.com/redeem/key
The Mighty Quest for Epic Loot Closed Beta Key Giveaway
Key: GJ5YMGXJLJATNKYA
MicroVolts Surge Red Baron Bundle Giveaway
Key: 9A4GM7b8Yk
MechWarrior Online Alienware Head Key Giveaway
Key: 2FF5B4-95EF26
Divine Souls Closed Beta Key Giveaway
Key: 62819729
D&D Neverwinter Natural 20 Item Pack Giveaway
Key: YLB55-E8X-24JW
BigHead BASH Alien Head Key Giveaway
Key: K-IWBG-RWAJ-22D5
Alien Rage Soundtrack DLC Key Giveaway
Key: 2VZ5Z-XR5A0-WZZMV
Ps pewnie dostane kolejne ostrzeżenie bo wrzuciłem kod na Divine Souls CB ale cóż... liczą się chęci.
Key: GJ5YMGXJLJATNKYA
MicroVolts Surge Red Baron Bundle Giveaway
Key: 9A4GM7b8Yk
MechWarrior Online Alienware Head Key Giveaway
Key: 2FF5B4-95EF26
Divine Souls Closed Beta Key Giveaway
Key: 62819729
D&D Neverwinter Natural 20 Item Pack Giveaway
Key: YLB55-E8X-24JW
BigHead BASH Alien Head Key Giveaway
Key: K-IWBG-RWAJ-22D5
Alien Rage Soundtrack DLC Key Giveaway
Key: 2VZ5Z-XR5A0-WZZMV
Ps pewnie dostane kolejne ostrzeżenie bo wrzuciłem kod na Divine Souls CB ale cóż... liczą się chęci.
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Posiadam niepotrzebny The Ship w formie prezentu( przypuszczałem że rozdam znajomym , lecz odmówili) :
2x The Ship 2-Pack Gift /// Obie kopie rozdaneKody posiadam niestety w ekwipunku , więc jeżeli wyrażasz chęć przyjęcia proszę o dodanie do znajomych
Ostatnio zmieniony 19 sie 2014, o 11:26 przez Vance, łącznie zmieniany 3 razy.