@raistlin313
Nie ma nic o Steamie na kolekcji Painkillera, więc pewnie tylko CD-check.
Apropo Darksiders, czy pudełko się aktywuje jako zwykła wersja czy RCP? Niby bezsensowne pytanie, ale wolę być pewny.
Promocje pudełkowe na PC
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Kupiłem dzisiaj Scania Truck Driving Simulator i wpisałem klucz na Steam. Zainstalowałem z płyty w folderze ze Steamem, ale w aplikacji nadal chce pobierać :/ Co muszę zrobić, żebym mógł ją uruchamiać ze Steam i naliczać godziny? Mam na dzieję, że wiecie o co mi chodzi 

- Podziękował: 143 razy
- Podziękowania: 331 razy
- Kontakt:
Spróbuj sprawdzić Spójność plików. Jeśli masz dobrze nazwany folder, to klient powinien pobrać tylko kilka różniących się plików.
Właściwości

Kolega miał na myśli chyba RHCP. Stare Darksiders aktywowało się z tagiem PL i zawierało nasz język. Wersje ROW i WW nie miały polskiego. Od momentu przejęcia marki przez Nordic nie ma to jednak znaczenia, bo polski został dodany do wszystkich wersji.
Mam pytanie, możecie polecić mi dobry sklep z zamówieniami preorderowymi? Zamówiłem Risena 3 w empiku (a nie muve, ze względu na artbooka) i szczerze mówiąc jestem zażenowany i odradzam to komukolwiek. Zamówienie jest zaplanowane na 18.08.2014 + czas dostawy. Od dzisiaj gre można kupić na półkach sklepu. Co to niby jest za preorder jeżeli dostaje grę po 4-6 dni PO PREMIERZE :/. Anyways, może mi ktoś polecić coś na przyszłość, żebym nie musiał zamawiać w tym gównie ^^?
- Podziękował: 102 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Ja byłem u mnie w osiedlowej Biedronce i kupiłem Transformersy: Wojna o cybertron i 007 Quantum of Solace. Nie znalazłem niestety Bloodstone, więc pewnie jeszcze dzisiaj wybiorę się do innej Biedronki.
- Podziękował: 6 razy
- Podziękowania: 4 razy
- Kontakt:
gram.pl zawsze wysyła przed czasem.Boski Pingwin pisze: Mam pytanie, możecie polecić mi dobry sklep z zamówieniami preorderowymi? Zamówiłem Risena 3 w empiku (a nie muve, ze względu na artbooka) i szczerze mówiąc jestem zażenowany i odradzam to komukolwiek. Zamówienie jest zaplanowane na 18.08.2014 + czas dostawy. Od dzisiaj gre można kupić na półkach sklepu. Co to niby jest za preorder jeżeli dostaje grę po 4-6 dni PO PREMIERZE :/. Anyways, może mi ktoś polecić coś na przyszłość, żebym nie musiał zamawiać w tym gównie ^^?
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Jeśli dzisiaj dotrze gra z muve.pl, to mogę Ci ten sklep polecić. Jeśli nie to tylko gram.pl wysyła wystarczająco przed czasem. Sklep cenegi twierdzi, że gra dotrze przed czasem, ale fizyczna wysyłka była dopiero wczoraj... więc tylko im pogratulować.
- Podziękował: 41 razy
- Podziękowania: 21 razy
- Kontakt:
Chyba ze wszystkimi sklepami mialem juz przejscia. Po prostu odradzam preordery. Jak juz koniecznie musisz to wersje cyfrowa.Boski Pingwin pisze: Mam pytanie, możecie polecić mi dobry sklep z zamówieniami preorderowymi? Zamówiłem Risena 3 w empiku (a nie muve, ze względu na artbooka) i szczerze mówiąc jestem zażenowany i odradzam to komukolwiek. Zamówienie jest zaplanowane na 18.08.2014 + czas dostawy. Od dzisiaj gre można kupić na półkach sklepu. Co to niby jest za preorder jeżeli dostaje grę po 4-6 dni PO PREMIERZE :/. Anyways, może mi ktoś polecić coś na przyszłość, żebym nie musiał zamawiać w tym gównie ^^?
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Z wersjami cyfrowymi też zależy od sklepu. Wiem, że w Risena 3 w wersji cyfrowej z cdp.pl ludzie już grają. Ja zamówiłem w FabryceKluczy (klucze od polskiego dystrybutora) i jeszcze czekam. Na szczęście czas na granie będę miał dopiero ok. 22 więc liczę, że do tego czasu dojdzie.keiran pisze:Chyba ze wszystkimi sklepami mialem juz przejscia. Po prostu odradzam preordery. Jak juz koniecznie musisz to wersje cyfrowa.Boski Pingwin pisze: Mam pytanie, możecie polecić mi dobry sklep z zamówieniami preorderowymi? Zamówiłem Risena 3 w empiku (a nie muve, ze względu na artbooka) i szczerze mówiąc jestem zażenowany i odradzam to komukolwiek. Zamówienie jest zaplanowane na 18.08.2014 + czas dostawy. Od dzisiaj gre można kupić na półkach sklepu. Co to niby jest za preorder jeżeli dostaje grę po 4-6 dni PO PREMIERZE :/. Anyways, może mi ktoś polecić coś na przyszłość, żebym nie musiał zamawiać w tym gównie ^^?
EDIT: Właśnie przyszedł

- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Z cyklu "Relacje z Biedronki" 
Byłem w jednej Biedronce, ku mojemu zaskoczeniu gier było aż 2 kosze :O
Przejrzałem wszystkie i nic nie kupiłem mimo iż było zaskakująco wiele gier z listy (akurat gdy nic ciekawego nie ma...
),
mało symulatorów i bodaj tylko 1 gra Disneya (Iniemamocni).
Przeglądnąłem wszystkie tytuły ale niestety Newerwinter Nights nie było. Za to znalazłem Painkiller Kompletną Edycję, Desperados i wiele, wiele innych.
Zaskoczyło mnie jednak, że Kompletna Edycja Painkiller i Desperados jest po ANG. Przecież te gry wydawało CDP i to w Polskiej wersji językowej, czemu teraz nagle rzucili to po ANG? To chyba pierwszy raz gdy spotykam się z czymś takim, wcześniej były takie sytuacje ale tylko gdy gra przeszła od dystrybutora do dystrybutora (np. u CDP była w PL a potem od Cenegi już w ANG) ale nigdy gdy gra miała cały czas jednego wydawcę... widok był zaskakujący
A jako, że widziałem w o wiele ładniejszym Boxie i w PL całą serię Painkiller za dychę w MM to sobie odpuściłem tą biednie wyglądającą kolekcję. Desperados mam za to z CDA w PL więc nie rozważałem zakupu
A więc pierwszy raz wyszedłem nic nie kupując, pewnie zwiedzę jeszcze kilka biedronek ale nie śpieszno mi do tego, jak coś ciekawego znajdę to ok, jak nie to nie
Z ciekawości chciałem sobie wziąć DMC od promocji Cenegi z Premium Games po 40 złoty ale gdy zobaczyłem, że jedyne pudełko jakie się ostało jest otwarte (tzn, folia otworzona) to zrezygnowałem, wszak pewnie kod w środku już jest nieaktualny
Mam jeszcze jedno pytanie do łowców.
Jako, że giermasz o dla mnie niewypał zastanawiam się nad zakupem jednej z tych gier:
Far Cry 3 za 35 złoty (premierówka)
DMC z Premium Games za 40 złoty.
Która bardziej się opłaca i daje więcej zabawy? Która jest dłuższa?

Byłem w jednej Biedronce, ku mojemu zaskoczeniu gier było aż 2 kosze :O
Przejrzałem wszystkie i nic nie kupiłem mimo iż było zaskakująco wiele gier z listy (akurat gdy nic ciekawego nie ma...

mało symulatorów i bodaj tylko 1 gra Disneya (Iniemamocni).
Przeglądnąłem wszystkie tytuły ale niestety Newerwinter Nights nie było. Za to znalazłem Painkiller Kompletną Edycję, Desperados i wiele, wiele innych.
Zaskoczyło mnie jednak, że Kompletna Edycja Painkiller i Desperados jest po ANG. Przecież te gry wydawało CDP i to w Polskiej wersji językowej, czemu teraz nagle rzucili to po ANG? To chyba pierwszy raz gdy spotykam się z czymś takim, wcześniej były takie sytuacje ale tylko gdy gra przeszła od dystrybutora do dystrybutora (np. u CDP była w PL a potem od Cenegi już w ANG) ale nigdy gdy gra miała cały czas jednego wydawcę... widok był zaskakujący

A jako, że widziałem w o wiele ładniejszym Boxie i w PL całą serię Painkiller za dychę w MM to sobie odpuściłem tą biednie wyglądającą kolekcję. Desperados mam za to z CDA w PL więc nie rozważałem zakupu

A więc pierwszy raz wyszedłem nic nie kupując, pewnie zwiedzę jeszcze kilka biedronek ale nie śpieszno mi do tego, jak coś ciekawego znajdę to ok, jak nie to nie

Z ciekawości chciałem sobie wziąć DMC od promocji Cenegi z Premium Games po 40 złoty ale gdy zobaczyłem, że jedyne pudełko jakie się ostało jest otwarte (tzn, folia otworzona) to zrezygnowałem, wszak pewnie kod w środku już jest nieaktualny

Mam jeszcze jedno pytanie do łowców.
Jako, że giermasz o dla mnie niewypał zastanawiam się nad zakupem jednej z tych gier:
Far Cry 3 za 35 złoty (premierówka)
DMC z Premium Games za 40 złoty.
Która bardziej się opłaca i daje więcej zabawy? Która jest dłuższa?
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Tylko Painkiller: Redemption i Recurring Evil nie były dostępne po naszemu. Może to spowodowało, iż cdp.pl wydało wszystko w ENG. Możliwe też, że Nordic nie chciał aby część była z PL a część w ENG.SKODR pisze: Zaskoczyło mnie jednak, że Kompletna Edycja Painkiller i Desperados jest po ANG. Przecież te gry wydawało CDP i to w Polskiej wersji językowej, czemu teraz nagle rzucili to po ANG? To chyba pierwszy raz gdy spotykam się z czymś takim, wcześniej były takie sytuacje ale tylko gdy gra przeszła od dystrybutora do dystrybutora (np. u CDP była w PL a potem od Cenegi już w ANG) ale nigdy gdy gra miała cały czas jednego wydawcę... widok był zaskakujący
A z Desperados to może być tak, że nie można było dodać wersji PL (o ile mowa o 1 części, bo druga PL w ogóle oficjalnego nie miała) z powodu licencyjnych. Nordic przejął markę (wraz z marką Silver) od Atari. I może nie dlatego nie było PL. Albo dlatego, że cdp.pl nie chciało dodawać wersji PL.
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
@UP
Z tym Painkillerem to możliwe.
Co do Desperados to tak, chodzi o jedynkę (jakby dwójka była to bym kupił bo przy Helldorado bawiłem się przednio
). O tym przejęciu marki nie wiedziałem i możliwe, że tutaj były problemy.
Z tym Painkillerem to możliwe.
Co do Desperados to tak, chodzi o jedynkę (jakby dwójka była to bym kupił bo przy Helldorado bawiłem się przednio

- Podziękował: 8 razy
- Podziękowania: 33 razy
- Kontakt:
W empiku są promocje na gry za 9,99zł
Super Street Fighter Arcade Edition
Alan Wake
King's Bounty
Scania Driver Symulator
Army in Conflict:Vietnam
Orcs Must Die
Deus Ex :Human Revolution
Mini Ninjas
Europa Universalis 3: Gold Edition
Super Street Fighter Arcade Edition
Alan Wake
King's Bounty
Scania Driver Symulator
Army in Conflict:Vietnam
Orcs Must Die
Deus Ex :Human Revolution
Mini Ninjas
Europa Universalis 3: Gold Edition
Ostatnio zmieniony 18 sie 2014, o 18:15 przez Kamell, łącznie zmieniany 1 raz.