Windows 7 zainstalowany dwa razy
- Podziękował: 60 razy
- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Może to nie jest dokładnie problem ze sprzętem, ale z grami też nie więc dam tutaj. Robilem wczoraj format dysku, pierwsza próba instalacji Win7 zakonczyła się niepowodzeniem, więc od razu uruchomiłem istalację jeszcze raz i już wszystko poszło gladko. Niestety zorientowałem się potem, że na drugiej partycji ten 'niedokończony' Windows7 zostawił swoje pliki (7gb) i nie da się ich usunąć. Da się jakoś to mocno usunąć (format całej partycji najlepiej), bo na razie tych plików systemowych nie mogę usunąć. Wiadomo, mogę zainstalować Windows ponownie i od nowa wszystko instalować... Chyba że można jakoś przez naprawę(?) przy instalacji jakoś sformatować tą partycję i się wycofać z instalacji.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Nie lepiej wgrać od nowa system zaznaczając przy instalacji - formatowanie całego dysku?
Ach, nie doczytałem do końca. Najlepiej zrobić to tak jak napisałem, bo formatowanie w systemie, może porobić błędy w rejestrze.
Ach, nie doczytałem do końca. Najlepiej zrobić to tak jak napisałem, bo formatowanie w systemie, może porobić błędy w rejestrze.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, o 20:50 przez Dell, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeśli jesteś pewien że to nieużywane pliki przez dobrą instalację to możesz takie operacje zrobić choćby odpalając LiveCD z jakimś Linuxem.