Steamlessness Companion

Wygrywaj gry lub rozdaj je innym!
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 0
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

frognatic pisze: Wam też pokazuje, że możecie ciepać hajs za Hexodius? Gra darmowa z tego co widze to nie jest, w bibliotece jej nie widzę, a mimo wszystko mam zielony kolorek ;>
błąd, tez tak mam
Awatar użytkownika
Wiedźmin
Podziękował: 50 razy
Podziękowania: 78 razy
Kontakt:

Też mam ten problem. Również teoretycznie mogę zdobyć kasę za Hexodius, ale gry nie mam.
Problemem wydaje mi się jest to, że ta gra jest wykrywana jako dwie. Prawidłowo jako Hexodiu, oraz jako ACE COMBAT ASSAULT HORIZON, które posiadam. Świadczą o tym te dwie zaznaczone ikonki (odnośniki do gry na steam), powinna być tylko jedna - Hexodiusa.
Załączniki
companion.jpg
companion.jpg (112.83 KiB) Przejrzano 5627 razy
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Cześć po dłużeszej przerwie. Dwie duże zmiany:
- całkowicie przepisany algorytm pobierania nagród. Powinno być teraz znacznie lepiej jeśli chodzi o błędnie kolorowane gry.
- dodanie statusów nagród bardziej rozbudowanych niż held i obtainable. W szczególności dodałem rozróżnienie na nagrody za osiągnięcia odblokowane podczas trwania promocji oraz takie, które odblokowane zostały poza promocją. Wiele osób prosiło o taką funkcjonalność i nareszczie jest :) Niestety nie da się tego zrobić w stosunku do nagród za odpalenie gry, dlatego że steam nie informuje, kiedy gra była po raz pierwszy odpalona :/

Jeśli chodzi o Hexodius to steam źle raportował cenę gry.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Poprawione wykrywanie, teraz wygląda to mniej więcej tak:
Załączniki
zrzut01.png
zrzut01.png (99.31 KiB) Przejrzano 5485 razy
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

Teraz to wszystko wygląda świetnie i fachowo. Szkoda tylko, że samo playfire działa coraz gorzej.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Co oznaczają te żółte???
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 1 raz

"Cheevo unlocked during" - aczik odblokowany podczas trwania (nazwijmy to) promocji.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

@up Dzienkować lordzie ;d
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

W najnowszym zrzucie:
http://blog.playfire.com/2014/08/friday ... 82014.html
pojawiły się dwie grupy nagród. Zwykły spis pierwszych uruchomień/osiągnięć z paru gier + lista dodatkowa z Borderlands 2. Na Steamlessness Companion widoczna jest ta pierwsza grupa, ale osiągnięcia z B2 już nie.
Na ichniejszym ułomnym odpowiedniku SC:
https://www.playfire.com/a/rewards
widoczne są wszystkie nagrody.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 4 razy
Kontakt:

sa małe błędy odnosnie gry Syder Arcade
1) Death Dealer III - polega na zabiciu 10 000 wrogów, na steamlessness jak sie najedzie na tego achievka to pokazuje ze trzeba zabić 500, co jest odniesieniem do Death Dealer I. Dodam ze achiev robi sie na źółto po zrobieniu Death Dealer I, co może wprowadzać w błąd
2) El Satanico III analogicznie jak w 1) tylko ze do El Satanico I

Dodatkowo steamlessness nie chce sie zaktualizowac do wczorajszych nagród z gier LEGO :P
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

SC nie widzi wbitych osiągnięć w Tower Wars pomimo aktualnej synchronizacji. Najlepsze jest to, że PF je wychwycił.
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

Wrzuciłem garść poprawek, m.in. wykrywanie zniżek, które wkrótce się pojawią oficjalnie.
Zablokowany