Uważam że stellar będzie tylko spadał. Ta waluta nigdy nie będzie dużo warta. Bitcoiny mają swoją cenę ponieważ, trzeba je wykopać, czegoś użyć, zainwestować. Zaś stellary dostajesz za rejestracje. Wątpię że kiedyś będą drogie.
Teraz dostaniesz 10$, nie rozdają już stałej liczby stellarsów tylko taką, jaka aktualnie wystarczy, żeby wyszło łącznie 10 dolców Tylko czas oczekiwania będzie dłuższy.
A jaki jest adres strony do tego bitcoin wallet'a? bo z tego co wiem nie można wysłać BTC z coinbase na PP. Najlepiej prosiłbym żeby ktoś napisał w krokach jak to zrobić żeby ponieść małą prowizję i niczego nie spieprzyć
Ostatnio zmieniony 11 sie 2014, o 15:10 przez Breaking Bread, łącznie zmieniany 1 raz.
wilkolak81 pisze: A te 900 stellarsów za połączenie konta z facebookiem, ile trzeba poczekać na to? ;p
ja czekałem 6 albo 7 dni
na którymś koncie od razu dostałem 900, 3500 weszło po 6 dniach. Teraz nie dostanie się tyle. Z tego co wiem to po aktualnym przeliczniku STR na usd to dostanie się maks 3000 stellarsów ogółem
Ta aplikacja która prosi o dostęp cos dodaje na tablice FB itp? Bo na dwóch fake kontach któe mam od roku nie działa, wiec bym zaryzykował z prawdziwym kontem...
Oki na normalnym koncie Fb mi weszlo usunąłem aplikacje z profilu i teraz pisze ze jestem w kolejce i mam czekac, mam nadzieje iż raz dwa mi to zadanie zaliczy ;D