Seria Wiedźmin
Straszycie mnie. Ja mam nadzieję odpalić Wieśka 3 na GTX 660M, 8GB ramu i i7 3630QM 2.4GHZ, dochodzącym w stresie do bodajże 3.2 xP
Ostatnio zmieniony 9 sie 2014, o 21:21 przez Ramsey, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Bez przesady, CDP Red nie tworzy gry dla dziesięciu osób posidających komputery rodem z NASA. Liczą przecież na sukces komercyjny i wymagania minimalne na pewno będą do udźwignięcia dla posiadaczy większości komputerów.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Nawet gdy wymagania będą podane, to i tak dopóki nie sprawdzi się na własnym komputerze, jak Wiedźmin 3 będzie faktycznie działać, niczego pewnym być nie można. Wiedźmin 2, nawet jeśli jego grafika uzasadniała w dużej części olbrzymie wymagania, to jednak mistrzostwem optymalizacji nie był

- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Akurat mam klucz na gog.com to zakładam że na steama pasować nie będzie?
No nic, lepsze to niż nic.
Co do Wieśka 3... Mam zamiar kupić, ale zastanawiam się, jaka cena będzie w dniu premiery. Bo dwójka u mnie kosztowała 99 złotych, co na dzisiejsze czasy, tanio jak za taki tytuł.
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Chyba to są troche dziwne wymagania
link tu
http://www.game-debate.com/games/index. ... cher%20III ja uważam że to są zbyt małe wymagania jak na wieska 3 

- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Już było pisane - nie podano jeszcze oficjalnych wymagań Wiedźmina 3, bo ciągle trwają prace nad grą i jej optymalizacją. Prawdopodobnie poznamy je dopiero za kilka miesięcy, w najbliższym czasie nie ma na to większych szans.