Achievement Hunters

Wszystko co dotyczy gier komputerowych
Awatar użytkownika
Hitman
Podziękował: 38 razy
Podziękowania: 27 razy
Kontakt:

Z uwagi na popularność tego tematu oraz moje własne specyficzne OCD jeśli chodzi o gry komputerowe, postanowiłem wspomóc wszystkich (heh, znaczy siebie :D) lubiących nabijać achievementy, niekoniecznie tylko dlatego, że tak im każe Playfire.

Wiele gier posiada achi za tryb coop lub wręcz multi, a całkiem spora ich liczba nawet jeśli jest popularna w SP, Multi ma bardziej wymarłe niż pewne słynne ukraińskie miasteczko.

Tak więc, jesli drażni Was, że jedyne czego wam brakuje do "100%" to zabicie 10 przeciwników mieczem w multi, które nie istnieje - to temat dla Was. Ogłaszajcie się, umawiajcie i "calakujcie" na zdrowie.

PS. Tak, wiem, że zawsze istnieje SAM - ale kłóci się on z moją ideą robienia achievementów więc komentarze na temat tego programu proszę zostawić dla siebie - przynajmniej w tym temacie.

----------------

Tyle tematem wstępu - a rozwijając - w ten weekend (pojęcie względne oznaczające mniej więcej wtedy, kiedy się obudzimy/zjemy/ogarniemy życiowo) wraz ze znajomymi z gildii GW2 będziemy kontynuować wbijanie achi w TF2 - jeśli ktoś ma ochotę dołączyć - niech śle do mnie Pw lub łapie mnie na Steamie. Mile widziany dostęp do TS3 + mikrofon.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 0
Podziękowania: 7 razy
Kontakt:

To może każdy zainteresowany wymieni gry z trybem multiplayer, w których uzupełnienie wrednych achievementów wymaga pomocy ze strony znajomych. Moje aktualne propozycje to:
- Torchlight 2
- Batman: Arkham Origins
- Tomb Raider
- Magicka (wyższe poziomy trudności)
- Left 4 Dead 2 (wyższe poziomy trudności i nie tylko)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Ja bym chętnie wbił w Duke Nukem 3D Megaton - 100 i 250 fragów w multi. Możemy dosłownie stawać naprzeciwko i tylko wbijać punkty, aż każdemu wpadnie.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 102 razy
Podziękowania: 24 razy
Kontakt:

Ja bym chętnie wybił wszystkie achivementy z multiplayerowego DLC do Secrets of the Magic Crystals. Są jacyś chętni?
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 4 razy
Podziękowania: 25 razy
Kontakt:

@xenonisbad
W TombRiderze masz jeszcze 2 wredne achi, które można zrobić w kilkadziesiąt godzin nosząc paczuszki (baterie jak dobrze pamiętam), bądź grając w multi ze 100 godzin. No ewentualnie załatwić to savem.

Batman: Arkham Origins, nie ma co maksować wg mnie, bo wymaga oprócz multi przejścia gry na NG+ i Noc to ja

Od siebie dorzucam Saints Row IV
Ostatnio zmieniony 8 sie 2014, o 18:50 przez Dyziom, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 728 razy
Podziękowania: 231 razy
Kontakt:

PostScript pisze: Ja bym chętnie wbił w Duke Nukem 3D Megaton - 100 i 250 fragów w multi. Możemy dosłownie stawać naprzeciwko i tylko wbijać punkty, aż każdemu wpadnie.
Ja jestem zainteresowany, jak zrobię multi to nabiorę chęci do robienia reszty ^^ Jak próbuje wejść na Twój profil na steam to pojawia się komunikat że adres nieprawidłowy. Więc wyślij zapa i jakoś się zgadamy ^^

EDIT
Udało nam się z PostScriptem nabić te osiągnięcia. Lataliśmy 3h i zabijaliśmy się na okrągło aż każdy z nas miał 500 fragów ^^ Teraz czeka tylko singiel :)
Ostatnio zmieniony 8 sie 2014, o 21:04 przez Furrak, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Fajnie że taki temacik jest, może znajdę kogoś na partyjkę na elitarnym trybie morderczym do Torchlight 2. :D

Moja lista gier CO-OP.

Torchlight 2.
Borderlands.
Borderlands 2.
Saints Row The Third.
Sanctum 2. (Póki co tylko z Road To Elysion i The Pursuit DLC)
Warhammer 40K Dawn Of War 2 z Chaos Rising i Retribution.
Risk Of Rain.
Lord Of The Rings: War In North.
Cywilizacja V.

Oferuje też pomoc dla tych, co posiadają Orcs Must Die! 2 i mają problemy z poziomami na koszmarze lub coś. :)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Przy Tomb Raiderze są potrzebne minimum 4 osoby by wbić te najgłupsze aczki (wygrana w grach rankingowych, gdzie całe multi jest już w 9/10 martwe), ale jest to osiągalne.
Jeśli chodzi o Saints Row 4 to też mogę pomóc, jedyny problem to to, że grę przed chwilą kupiłem :E.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękował: 2 razy
Kontakt:

To i ja się podłączę pod Saints Row 4 i Tomb Raidera.
Awatar użytkownika
VIP
Podziękował: 323 razy
Podziękowania: 338 razy
Kontakt:

Ja również zgłaszam się w sprawie Saints Row IV, dodawajcie do znajomych. Muszę ją tylko ukończyć i możemy skupić się na aczikach.

Może stworzymy grupę związaną z achieventami? Przez grupę łatwiej będzie się zgadać (chociażby poprzez wydarzenia).
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 3 razy
Kontakt:

Wasser pisze: Przy Tomb Raiderze są potrzebne minimum 4 osoby by wbić te najgłupsze aczki (wygrana w grach rankingowych, gdzie całe multi jest już w 9/10 martwe), ale jest to osiągalne.
Oj tam TombRaiderMPMadness. Prawie codziennie ktoś gra na multi na rankingowo. Bez problemu idzie wbić wszystko :)
Awatar użytkownika
Predator
Kontakt:

Ktoś chętny w najbliższym czasie, może nawet dzisiaj, na The Darkness II? Zostały mi dwa achievementy za to, że przejdę misję, której offline się zrobić niestety nie da.
Awatar użytkownika
Robin Hood
Kontakt:

@xenonisbad ja byłbym chętny, ślij zaproszenie.
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 46 razy
Podziękowania: 41 razy
Kontakt:

Cześć, szukam kogoś do wbicia paru (moim zdaniem) uciążliwych osiągnięć w TF2. Wchodzimy na pusty serwer i dogadujemy szczegóły kto jak kogo ma ustrzelić ;)
Awatar użytkownika
Predator
Podziękowania: 12 razy
Kontakt:

Znalazły by się 3-4 chętne osoby do rozegrania jednego wyścigu w trybie wytrwałości w Grid 2? Trzeba go ukończyć by dostać aczika ale niestety nikt w ten tryb nie gra.
Mix
Awatar użytkownika
Mix
Predator
Podziękowania: 6 razy
Kontakt:

Czym sie różni nabijanie osiągnięć jak sie nam ktos podłoży od użycia SAMa ?
Awatar użytkownika
Predator
Podziękował: 64 razy
Podziękowania: 20 razy
Kontakt:

Bo SAM to zewnętrzny program, może nawet i cheat. Jak chcesz wbić osiągnięcia z gry, w której multi już umarło to skrzykujesz się w kilku i to robisz. Wykorzystujesz legalne mechanizmy przygotowane przez twórców, a nie programik jakiegoś gościa, który zalicza aczki w kilka minut. A samo nabijanie osiągnięć w kilka osób to także wysiłek ;)
Awatar użytkownika
Łowca
Kontakt:

kurono pisze: Znalazły by się 3-4 chętne osoby do rozegrania jednego wyścigu w trybie wytrwałości w Grid 2? Trzeba go ukończyć by dostać aczika ale niestety nikt w ten tryb nie gra.
z chęcią pomoge
Awatar użytkownika
Robin Hood
Podziękowania: 1 raz

Poszukuje pomocy do kampanii multi w Rome 2. :) Moge sie odwdzieczyc pomoca przy tych samych acziwach albo w jakiejs innej grze.
Awatar użytkownika
Łowca
Podziękowania: 0
Kontakt:

Witam. Czy ktoś byłby chętny pomóc mi i koledze z 2 osiągnięciami w Call of Juarez: The Cartel? Potrzeba nam trzeciego do dwóch prostych osiągnięć. Wiem że gierka beznadziejna ale tylko troszkę brakuje do 100%.

Śmiertelny taniec
Zadbaj, by w grze trzyosobowej każdy zaliczył co najmniej jedno zabójstwo podczas wyważenia drzwi.

Międzyagencyjny Zespół
Ukończ misję z dwoma innymi graczami.
ODPOWIEDZ