Na deser pierwszy odcinek serii "od kuchni". Ja nie oglądam, bo nie chcę sobie robić żadnych spoilerów

Nie ma jak to oceniać grę po filmikach w internecie... Filmów też nie oglądasz wystarczy ci trailer?polikok pisze: firma sony wiele zainwestowała w marketing tych gier unczarted itd heavy rain
nie ma w nich nic specjalnego, ogladałem filmiki i koszmarna wrecz automatyczna praca kamery taki auto aim camera zebys wiedział gdzie masz grac, pre recorded scenki zabijania jak i cała historia prerecorded
dziwnych mamy teraz garczy ktorzy ogladaj filmy a mysla ze graja
i ta gra kosztuje 209pln LOL
Z GoW'ów ograłem tylko dwie pierwsze części na PS2 (jakiś rok temu) i był świetne IMO, chętnie bym zobaczył taki porządny slasher (nie licząc Darksiders) również na innych platformach. Uncharted widziałem u kumpla, i zrobiła na mnie kolosalne wrażenie. A co do HR - musiałbym dostać w swoje łapy by szczerze ocenić, bo patrząc jak ktoś gra nie mogę powiedzieć nic. Fahrenheit był świetny, i sądzę że ten tytuł od Quantic Dream również taki jest.
Niby w jaki sposób ma być opowiadana historia? Poza tym to właśnie Uncharted zapoczątkowało modę na odchodzenie od filmików w grach akcji i zastępowanie ich w pełni lub na wpół-interaktywnymi scenkami. Większość dialogów toczy się normalnie podczas gry, a najbardziej widowiskowe akcje są częścią rozgrywki. TLoU idzie tą sama drogą, jeśli chodzi o narrację, tylko konwencja zmusiła twórców do ograniczenia fajerwerków. Co mieli zrobić? Dać wszystko w formie tekstu?polikok pisze: firma sony wiele zainwestowała w marketing tych gier unczarted itd heavy rain
nie ma w nich nic specjalnego, ogladałem filmiki i koszmarna wrecz automatyczna praca kamery taki auto aim camera zebys wiedział gdzie masz grac, pre recorded scenki zabijania jak i cała historia prerecorded
dziwnych mamy teraz garczy ktorzy ogladaj filmy a mysla ze graja
i ta gra kosztuje 209pln LOL