E: Rozesłałem już wszystkie gifty.
Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 27 razy
- Podziękowania: 79 razy
- Kontakt:
E: Rozesłałem już wszystkie gifty.
Ostatnio zmieniony 31 lip 2014, o 13:31 przez Deamoon, łącznie zmieniany 3 razy.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
dorwałem klucz do strife (gra spoza steam) beta
WXJ7A-UDLLY-LHAE7-KMPFP-KEE6N
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22035 do poczytania zanim wykorzysta ktoś dla samego faktu posiadania klucza
i powtórzę apel wielokrotnie już wspominany - złapałeś klucz > napisz o tym
WXJ7A-UDLLY-LHAE7-KMPFP-KEE6N
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=22035 do poczytania zanim wykorzysta ktoś dla samego faktu posiadania klucza
i powtórzę apel wielokrotnie już wspominany - złapałeś klucz > napisz o tym
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Kupiłem gre na steam i dostałem jakieś dwa kody, o których nie było mowy,
a jako iż nie korzystam z tej platformy - postanowiłem je wrzucić. Nie wiem
czy działają, nie wiem nawet co to jest, więc prosiłbym o info czy działa jeśli ktoś wykorzysta.
Pressured Desuara
Ice Cream Surfer Desura
a jako iż nie korzystam z tej platformy - postanowiłem je wrzucić. Nie wiem
czy działają, nie wiem nawet co to jest, więc prosiłbym o info czy działa jeśli ktoś wykorzysta.
Pressured Desuara
Spoiler:pokaż
Spoiler:pokaż
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowania: 67 razy
- Kontakt:
Jeśli jesteś zainteresowany grą to napisz do mnie pw razem z prawidłową odpowiedzią na następujące pytanie:
Jaką nazwę nosiła Japońska elitarna agencja do zwalczania obcych na Ziemi?
Przed oddaniem gifta sprawdzę twoje konto Steam pod kątem posiadania wymienionej gry, tak więc musi być ono publiczne.
Prawidłowa odpowiedź to Kiryu-Kai. Zwycięzcą jest Rolender. Dzięki za udział

Ostatnio zmieniony 31 lip 2014, o 20:31 przez MadHunter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Podziękował: 75 razy
- Podziękowania: 145 razy
- Kontakt:
Jeśli wcześniej z PCgamera brałeś dino d-day i podałeś dokładnie tego samego meila co wtedy to klucz będzie taki sam jak ostatnim razem. Dlatego jak ktoś będzie wrzucał tutaj klucze to niech ma pewność, że to nie są duplikaty 
Macie trail do Wildstara
12TS-H80W-VA1K-PON5-0DQE

Macie trail do Wildstara
12TS-H80W-VA1K-PON5-0DQE
- Podziękowania: 13 razy
- Kontakt:
Dla chcącego mam do oddania klucz do Wiedźmina "Wersji Przygodowej" do wersji beta. Pisać na steam lub w pw, do ~20:15 kogoś sobie wylosuję i wyślę link do aktywacji gry na gog.
klucz poszedł do delirein
klucz poszedł do delirein

Ostatnio zmieniony 31 lip 2014, o 20:12 przez Dell, łącznie zmieniany 3 razy.