Flowera z chęcią przytulę, bo jakoś do dziś nie miałem okazji zagrać w pełną wersję - do tego jest to cross buy, więc można grać na każdym sprzęcie.
Na PS4 nie ma co oczekiwać tytułów AAA, przynajmniej nie do końca tego roku, zbyt mała biblioteka, a coś musi napędzać sprzedaż jeszcze ciepłej konsoli. Jeśli Flower będzie liczony jako gra na PS3 lub Vitę, to i tak dostaniemy dwie mniejsze produkcje, co nie jest złą perspektywą. Osobiście liczę na Sound Shapes, nie pogardzę również Octodadem. Na Trials Fusion chyba nie ma co liczyć, jeszcze za wcześnie. Na nowego Abe'a i Rogue Legacy raczej też nie...
Playstation Plus
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Ktoś z Sony bodajże gdzieś powiedział, że jeszcze w tym roku będzie gra AAA na PS4 POZA Driveclubem. Obstawiam tego Black Flaga, w okolicy października, ew. NBA 2k14 (było na PS3, może być i na PS4), albo NFS: Rivals.
Prędzej będzie to Injustice albo LEGO Marvel Super Heroes - obie coraz częściej przeceniane, a w Plusie było już dużo stuffu od Warnera. Mimo wszystko trzeba rozważać także Knacka, nawet pomimo niskich not, jakie zebrał.
Najbardziej czekam na kolejne mocne tytuły na Vitę. Nadal wstrzymuję się z zakupem Persony 4, Killzone: Najemnika, czy Tearaway i z chęcią przywitałbym je na mojej konsoli w ramach abonamentu. Może już w tym miesiącu jeden z tych tytułów wpadnie? Są na to małe szanse, ale nie przekreślałbym ich skoro taki Dragon's Crown był już w usłudze.
Najbardziej czekam na kolejne mocne tytuły na Vitę. Nadal wstrzymuję się z zakupem Persony 4, Killzone: Najemnika, czy Tearaway i z chęcią przywitałbym je na mojej konsoli w ramach abonamentu. Może już w tym miesiącu jeden z tych tytułów wpadnie? Są na to małe szanse, ale nie przekreślałbym ich skoro taki Dragon's Crown był już w usłudze.
- Discord: sergeron#0799
- Podziękował: 139 razy
- Podziękowania: 144 razy
- Kontakt:
Ja jednak myślę, że teraz lub za miesiąc dadzą tego Abe'a, bo coś mocno go promują na swoim FB. Co do Vity, to też mam nadzieję na coś dobrego, bo mimo że jej jeszcze nie mam, to gry z plusa ciągle sobie zaklepuję. Na PS3 mam tylko nadzieję na tytuły, których nie ma na PC.
- Podziękował: 121 razy
- Podziękowania: 2 razy
http://www.gamepur.com/news/15591-full- ... eaked.html
Pierwsze przecieki wyglądają na zmyślone:
Octodad (PS4)
The Swapper (PS4) - gra będzie dostępna w amerykańskim Playstation PLAY (odpowiednik Summer of Arcade)
Saints Row IV (PS3)
Far Cry 3: Blood Dragon (PS3)
1001 Spikes (Vita) - co tydzień na PS Blogu w komentarzach podnosi się kwestia premiery tej gry w EU i podobno są jakieś problemy
Atelier Rorona Plus (Vita)
Gdyby się sprawdziło, to prawdopodobnie byłby to dla mnie najgorszy miesiąc od czasu rewolucji w czerwcu 2012. Do sprawdzenia miałbym tylko Octodada i może Atelier, bo nigdy nie miałem do czynienia z tą serią.
edit:
No i mamy potwierdzenie, że nie będzie The Swapper.
https://twitter.com/curvestudios/status ... 4639441920
Pierwsze przecieki wyglądają na zmyślone:
Octodad (PS4)
The Swapper (PS4) - gra będzie dostępna w amerykańskim Playstation PLAY (odpowiednik Summer of Arcade)
Saints Row IV (PS3)
Far Cry 3: Blood Dragon (PS3)
1001 Spikes (Vita) - co tydzień na PS Blogu w komentarzach podnosi się kwestia premiery tej gry w EU i podobno są jakieś problemy
Atelier Rorona Plus (Vita)
Gdyby się sprawdziło, to prawdopodobnie byłby to dla mnie najgorszy miesiąc od czasu rewolucji w czerwcu 2012. Do sprawdzenia miałbym tylko Octodada i może Atelier, bo nigdy nie miałem do czynienia z tą serią.
edit:
No i mamy potwierdzenie, że nie będzie The Swapper.
https://twitter.com/curvestudios/status ... 4639441920
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Oferta PS Plus na sierpień:
http://blog.eu.playstation.com/2014/07/ ... sis-3-fez/
Chyba znowu nic ciekawego, ale co kto lubi.
http://blog.eu.playstation.com/2014/07/ ... sis-3-fez/
Chyba znowu nic ciekawego, ale co kto lubi.
- Ci użytkownicy podziękowali JamesHuntPL za ten post:
- remike
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Jak dla mnie miesiąc kapitalny.
Dwie świeżynki (Metrico i Road not Taken), genialny Fez, Crysis 3 i Proteus niezbyt mnie grzeje, a Lego HP pewnie nawet nie odpalę, ale mimo tego jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Do tego Fez, RNT, Proteus i chyba Metrico też mają crossbuy.
Dwie świeżynki (Metrico i Road not Taken), genialny Fez, Crysis 3 i Proteus niezbyt mnie grzeje, a Lego HP pewnie nawet nie odpalę, ale mimo tego jestem bardzo pozytywnie nastawiony. Do tego Fez, RNT, Proteus i chyba Metrico też mają crossbuy.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 18 razy
- Kontakt:
Info od devsów Proteusa:
For those wondering, Proteus is a Cross-Buy game - for some reason Sony doesn't always mention cross-buy when promoting Plus games. Presumably it's because they split Plus titles by system - but if it's a cross-buy normally, it's a cross-buy game in Plus!
Powraca nadzieja, że to samo dotyczy FEZa.
For those wondering, Proteus is a Cross-Buy game - for some reason Sony doesn't always mention cross-buy when promoting Plus games. Presumably it's because they split Plus titles by system - but if it's a cross-buy normally, it's a cross-buy game in Plus!
Powraca nadzieja, że to samo dotyczy FEZa.