Gdzie najtaniej znajdę Season Passa? (mogę kupować jak się da, byle nie trzeba było aktywować przez VPN).
Najlepsza cena jaką znalazłem (ok. 62 zeta)
http://www.nuuvem.com.br/produto/2199-d ... eason-pass
Znalazł ktoś coś lepszego czy to już szczyt?
Polecacie w ogóle teraz kupować czy lepiej poczekać na większą obniżkę?
Pozdro
Dark Souls II Season Pass
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 6 razy
- Kontakt:
Klucze RU to przez VPN. Ostatnio jak patrzyłem, to często chodzą na allegro po 45-50 zł. A tak poza tym to oferta Nuuvem wygląda dość ciekawie i raczej nie powinno być problemów z aktywacją (kupowałem tam "podstawkę" i wszystko było ok).
Przy okazji, to osobiście z zakupem wstrzymuję się aż wyjdą wszystkie 3 części, to się machnie za jednym razem
Przy okazji, to osobiście z zakupem wstrzymuję się aż wyjdą wszystkie 3 części, to się machnie za jednym razem