Humble Choice – temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 5 razy
- Kontakt:
Tak. W tym bundlu każda gra jest w osobnym kluczu, który możesz podarować komuś tworząc gift przy pomocy tej ikony:piolg pisze: Mam pytanie odnośnie duplikatów. Jeśli dostałem i wykorzystałem linka z giftem na HB na przykład do Bioshocka 2 (tzn. już aktywowałem na Steam za pośrednictwem HB) z obecnego bundla i teraz chciałbym jednak dopłacić i samemu kupić całość BTA... czy będę mógł oddać tą drugą kopię innej osobie?

(pokazałem na XCOM, bo BioShock II już był aktywowany

- Podziękowania: 7 razy
- Kontakt:
Na stronie na której masz już kupionego bundla, nad kluczami powinien być napis "Like what we're doing? Click here to increase your order amount!". Jeśli go nie ma to znaczy, że się już nie da.
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
U góry strona przed naciśnięciem na "like what we're doing?", niżej po naciśnięciu. Jeżeli tak nie wygląda to nie masz możliwości w ogóle dopłaty /dopłaty przez PayPal
Spoiler:pokaż
- Kontakt:
https://www.humblebundle.com/flash
Simulators Re-Bundle.
Simulators Re-Bundle.
Jest też bundle z komiksami(m.in. Walking Dead) : https://www.humblebundle.com/thewalkingdead
- Podziękowania: 0
- Kontakt:
Mam problem z kupnem bundla simulators 2
kiedy przechodze do kupna za bitcoins to wyskakuje to :
Purchase Canceled
Sorry for the inconvenience.
We have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your order (you will not be charged).
Please contact us and we can help you make your purchase!
POMOCY

Purchase Canceled
We have received too many purchase requests from you in a short period of time, so we have canceled your order (you will not be charged).
POMOCY

- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 45 razy
- Kontakt:
Za dużo razy próbowałeś.polskisok pisze: Mam problem z kupnem bundla simulators 2![]()
Purchase Canceled
POMOCY
Musisz poczekac az się odblokuje. W tym czasie możesz kupic za prawdziwą kasę i bitcoiny będa na kolejny zakup.
- Kontakt:
Czy tylko ja jestem rozwalony (czyt. zdziwiony/zdenerwowany/skonsternowany - niepotrzebne skreślić) zabezpieczeniem weryfikacyjnym Humble Bundle?
Każde logowanie wymaga podania kodu z wiadomość e-mail. Tutaj jest ok, bo jest to "jakieś" zabezpieczenie, ale dlaczego, do licha, ten kod za każdym razem jest taki sam? :O
Każde logowanie wymaga podania kodu z wiadomość e-mail. Tutaj jest ok, bo jest to "jakieś" zabezpieczenie, ale dlaczego, do licha, ten kod za każdym razem jest taki sam? :O
- Podziękował: 92 razy
- Podziękowania: 123 razy
- Kontakt:
Też tak mam. Ale nauczyłem się już tego kodu na pamięć i mi to nie przeszkadza xDAdriaen6 pisze: Czy tylko ja jestem rozwalony (czyt. zdziwiony/zdenerwowany/skonsternowany - niepotrzebne skreślić) zabezpieczeniem weryfikacyjnym Humble Bundle?
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowania: 41 razy
- Kontakt:
Mnie prosiło o kod tylko raz przy próbie przypisania gry ze starego bundla do mojego konta. Nigdy nie prosi mnie o kod przy próbie logowania (ciasteczka mam wyłączone, a hasło zapamiętane - naciskam zaloguj, Log in i już jestem w bibliotece).