Green Man Gaming - temat ogólny
Regulamin forum
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
1. Prosimy nie zakładać osobnych tematów dla pojedynczych promocji;
2. Niepospolite promocje opisane wraz z linkiem w odpowiednim temacie mogą zostać nagrodzone dodatnimi punktami reputacji;
3. Zabrania się wklejania prywatnych linków referencyjnych lub linkowania stron trzecich używających refów.
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowania: 1 raz
- Kontakt:
Bardzo dziwna sprawa, kupiłem:
Sid Meier's Civilization V: Gods and Kings (MAC)
PC Download | This is a Steam game more info
A na steamie aktywowało mi się to jako: Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection #3 DLC Retail. Co dziwniejsze normalnie mi pobrało ten dodatek jako Gods and Kings do Civilization V. Nie wiem czemu taka nazwa wyskoczyła przy aktywacji ...
Natomiast zakupiony przeze mnie dodatek :
Sid Meier's Civilization® V - Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (Mac)
w ogóle nie chce się aktywować na steamie :/ "Najpierw należy aktywować oryginalną grę" i o co chodzi
A na steamie aktywowało mi się to jako: Call of Duty: Modern Warfare 3 Collection #3 DLC Retail. Co dziwniejsze normalnie mi pobrało ten dodatek jako Gods and Kings do Civilization V. Nie wiem czemu taka nazwa wyskoczyła przy aktywacji ...
Sid Meier's Civilization® V - Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (Mac)
w ogóle nie chce się aktywować na steamie :/ "Najpierw należy aktywować oryginalną grę" i o co chodzi

- Podziękował: 31 razy
- Podziękowania: 61 razy
- Kontakt:
Aż sprawdziłem u siebie. Na liście dlc do civ v mam BNW (mac z gmg) i aktywował sie też jako BNW. Co do Scenario packa to ktoś jeszcze pisał, że nie idzie uruchomić. Tu może być jednak wymagany mac?gardlo2 pisze: Bardzo dziwna sprawa, kupiłem:
gardlo2 pisze: Bardzo dziwna sprawa, kupiłem:
o
Aktywacja na steamie głupieje, sam podczas aktywowania 7th Guesta, stwierdziło że aktywuje Slam Bolt Scrappers.
Mam wlączoną wtyczkę "HOLA" i jak wchodzę na stronę gmg to mam ceny w dolarach, tylko jak się zaloguję, by coś kupić to ceny są już spowrotem w funtach. Ma ktoś na to rozwiązanie?
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 32 razy
- Kontakt:
Te promocje na łysego będą do jutra?
Mam 1,86 funta i dylemata pomiędzy DLCkami do Absolution a Deus Ex Missing Link (podstawkę ukończyłem prawie dwa razy + 2 razy Director's Cut) który ma być od jutra i myślę, że fajnie byłoby mieć też Misiing Link do kolekcji
Mam 1,86 funta i dylemata pomiędzy DLCkami do Absolution a Deus Ex Missing Link (podstawkę ukończyłem prawie dwa razy + 2 razy Director's Cut) który ma być od jutra i myślę, że fajnie byłoby mieć też Misiing Link do kolekcji

- Podziękował: 15 razy
- Podziękowania: 27 razy
- Kontakt:
Dobrze rozumiem masz Deus Ex Directors Cut i chcesz dokupić Missing link do wersji podstawowej Deus EXA? Ja na twoim miejscu bym w ogóle sobie darował zakup tych rzeczy i zostawił na coś ciekawszego w przyszłości. Missing Link jest super dodatkiem ale wersja DC i tak go zawiera a DLC do Absolution to kostiumy i bronie, które też raczej potrzebne do niczego nie są. Oczywiście rozumiem, że zapędy kolekcjonerskie rządzą się swoimi prawami.
Szybkie pytanie.
Doom 3 + Resurrection of Evil czy Doom 3 BFG Edition?
Doom 3 + Resurrection of Evil czy Doom 3 BFG Edition?
BFG ma też pierwsze części w zestawie, ulepszoną grafikę i achiki(mi to rybki, ale są tacy, co zwracają na to uwagę). Do tego BFG ma ten patent z latarką, która ogranicza ciemność - ma to zarówno zwolenników jak i przeciwników - tradycjonaliści uważają, że zabija to klimat, strach i survival, inni chwalą ten patent jako rozwiązanie irytującej ciemności, którą traktowali jako wadę.
- Podziękował: 24 razy
- Podziękowania: 82 razy
- Kontakt:
Jednocześnie BFG jest chyba nieco jaśniejsze, niż oryginał oraz posiada nowy pakiet misji. Nie jest też kompatybilne z modami (przynajmniej większością), zwiększyły się też nieco wymagania sprzętowe - ale to pewnie nie problem. BFG bywa też kapryśne i na niektórych konfiguracjach się nie odpala, w przeciwieństwie do pierwszej edycji. Osobiście wolę pierwotną wersję, może to kwestia przyzwyczajenia, może poczucia, że BFG jednak nie jest już do końca tą samą grą, jaką widziało ją id, nawet jeśli różnice nie są znaczne. Fakt jest jednak faktem, że grania w BFG jest więcej, i to za podobną cenę, co oryginały.
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 17 razy
- Kontakt:
The Elder Scrolls III: Morrowind Game of The Year Edition - £5,09
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition - £5,09
The Elder Scrolls IV: Oblivion Game of the Year Edition Deluxe - £6,79
The Elder Scrolls V: Skyrim® - £2.49
The Elder Scrolls V: Skyrim® Legendary Edition - £9.39
Jakby kogoś interesiło.
Jakby kogoś interesiło.
ten skyrim jak sie domyslam jest bez polskiego jezyka?JACKo pisze: The Elder Scrolls III: Morrowind Game of The Year Edition - £5,09
Jakby kogoś interesiło.