Kody do gier/gifty do rozdania
Regulamin forum
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
1. Aby dołączyć do którejkolwiek z naszych grup giveawayowych musisz powiązać swoje konto z "profilem steam".
2. Grupa Łowcy Gier Giveaway jest otwarta dla każdego kto poprosi o wstęp w tym wątku.
3. Istnieje również specjalna Grupy Zasłużonych dla użytkowników, którzy przyczynili się do rozwoju strony. Regulamin grupy znajdziecie w tym miejscu.
4. Należy przestrzegać regulaminu steamgifts. Jego łamanie skutkować będzie usunięciem z obu grup.
5. Dział Steamgifts i konkursy służy do promowania konkursów organizowanych przez Łowców Gier oraz giveawayów stworzonych dla naszych grup steamowych. Zakazuje się tworzenia kryptoreklamy oraz informowania o cudzych inicjatywach bez zgody administracji.
6. Temat "Kody do rozdania" posiada dodatkowo swój wewnętrzny regulamin, którego należy bezwzględnie przestrzegać jeśli wypowiada się w w/w temacie. Możecie go przeczytać w tym miejscu.
- Podziękował: 3 razy
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
Dziękuję!akn186 pisze: Realms of Arkania: Blade of DestinyMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.

dzięki
- Podziękował: 0
- Podziękowania: 2 razy
- Kontakt:
dzięki akn186akn186 pisze: Dynamite JackMusisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.

- Podziękował: 2 razy
- Podziękowania: 12 razy
- Kontakt:
Przygarnięte. Dziękuję bardzo bo od dłuższego czasu polowałem na to.xTomoyo pisze: Kod do CBT Event Archeage, jakby ktoś zainteresowany jeszcze nie załapał swojego kluczyka
Spoiler:pokaż

- Discord: #7239
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowania: 72 razy
- Kontakt:
Firefall :
Step 1: Visit http://www.firefallthegame.com/
Step 2: Login or create an account
Step 3: Select “Redeem Key” from Profile menu
Musisz być zalogowany aby zobaczyć tę treść.
Step 1: Visit http://www.firefallthegame.com/
Step 2: Login or create an account
Step 3: Select “Redeem Key” from Profile menu
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowania: 24 razy
- Kontakt:
Jednak dla Universe Sandbox kupiłem bundla więc oddaję Cook, Serve, Delicious! którego już mam od KoszMareQ

DziękiFatum pisze: Jednak dla Universe Sandbox kupiłem bundla więc oddaję Cook, Serve, Delicious! którego już mam od KoszMareQ![]()
- Podziękował: 28 razy
- Podziękowania: 62 razy
- Kontakt:
Men of War: Assault Squad - DLC Pack:
Kod: Zaznacz cały
7VP7V-CWWVV-HC9NB
- Podziękował: 11 razy
- Podziękowania: 16 razy
- Kontakt:
COH 2 - Soviet Commander: Conscript Support Tactics - Steam DLC